"Μετά από Προσπάθεια Έχασα 90 Κιλά. Σήμερα Βλέπω το Δέρμα στην Κοιλιά μου και Δακρύζω"
Viralman.gr

«Μετά από Προσπάθεια Έχασα 90 Κιλά. Σήμερα Βλέπω το Δέρμα στην Κοιλιά μου και Δακρύζω»

Μία νεαρή γυναίκα παρακαλάει τους γιατρούς να αφαιρέσουν το αντιαισθητικό δέρμα που κρέμεται αφού έχασε 90 κιλά μετά από επέμβαση στο στομάχι της.

Η Hope Tucker είχε φτάσει να ζυγίζει 149 κιλά και έπαιρνε φάρμακα για την κατάθλιψη.

Επιπλοκές στην επέμβασή της κόντεψαν να της κοστίσουν την ζωή και τώρα έχει αδυνατίσει τόσο που το δέρμα της κρέμεται από το αδύνατο σώμα της.

Η Hope παραδέχτηκε πως θέλει να αφαιρέσει το επιπλέον δέρμα γιατί φοβάται πως η δυστυχία της θα πυροδοτήσει ξανά την κατάθλιψη που πέρασε. «Επειδή ήμουν χοντρή, όλα τα άλλα κορίτσια με κοιτούσαν με αηδία. Τις έβλεπα να ψιθυρίζουν και να με απομονώνουν.» 

Όταν γυρνούσε από το σχολείο, η Hope ξεκινούσε αμέσως να τρώει φαγητό για να νιώθει καλύτερα και το βάρος της συνεχώς αυξανόταν.

Η μητέρα της είπε πως της ήταν πολύ δύσκολο να βλέπει την κόρη της σε αυτή την κατάσταση και έτσι την πήγε να δει έναν παιδοψυχολόγο.

Τελικά άρχισε να παίρνει φάρμακα για την κατάθλιψη, αλλά μία από τις παρενέργειες ήταν η αύξηση βάρους.Τότε ήταν που το βάρος της βγήκε εντελώς εκτός ελέγχου.

Η Hope εξηγεί πως η επέμβαση στο στομάχι της άλλαξε για πάντα την ζωή. Άρχισε γρήγορα να χάνει βάρος και τελικά κατάφερε να σταματήσει και την αγωγή για την κατάθλιψη.

Παρόλο όμως που θέλει απεγνωσμένα να αφαιρεθεί το επιπλέον δέρμα, η εμμονή της με την απώλεια βάρους έχει κάνει την επέμβαση πολύ επικίνδυνη.

Credit: dailymail.co.uk

Read More
Αφήστε το σχόλιο σας:
Viralman.gr