Μιλλούση – Πετρούνιας: ««Το συναίσθημα στην πρώτη αγκαλιά δεν μπορώ να το περιγράψω. Έκλαψα πάρα πολύ και εγώ και ο μπαμπάς της»
Viralman.gr

Μιλλούση – Πετρούνιας: ««Το συναίσθημα στην πρώτη αγκαλιά δεν μπορώ να το περιγράψω. Έκλαψα πάρα πολύ και εγώ και ο μπαμπάς της»

Πριν από λίγους μήνες έφερε στον κόσμο το κοριτσάκι της, καρπό του έρωτά της με τον Ολυμπιονίκη Λευτέρη Πετρούνια.

Η Βασιλική Μιλλούση, μίλησε στο «Happy Day» για πρώτη φορά μετά τη γέννηση της κόρης της, της μικρής Σοφίας.

Μάλιστα, η γνωστή αθλήτρια δε δίστασε να αποκαλύψει πόσα κιλά έχει ακόμα να χάσει. «Έκανα όλους τους μήνες της εγκυμοσύνης γυμναστικής μέχρι και τον 9ο σχεδόν, στο σπίτι και στο γυμναστήριο. Μου έφτιαχνε την διάθεση η γυμναστική και έκανα όσο μου επέτρεπε η κοιλιά μου. Πήρα 9 κιλά σε όλη την εγκυμοσύνη, μου έχουν μείνει ακόμα 2 κιλά για να χάσω. Προσπαθούσαμε να κάνουμε παιδάκι, ήρθε αρκετά γρήγορα και ήταν πολύ μεγάλη έκπληξη και για τους δυο μας. Οι πρώτοι άνθρωποι που το έμαθαν ήταν η μαμά και η αδελφή μου και μετά ο Λευτέρης γιατί έλειπε σε ταξίδι και δεν ήθελα να του το πω στο τηλέφωνο. Όταν το βλέπεις πρώτη φορά λες πως μοιάζει στον μπαμπά του, γιατί τα μάτια και το βλέμμα είναι ίδια, τα υπόλοιπα είναι δικά μου. Θα δείξει, κάθε μέρα αλλάζει».«Το συναίσθημα που ένιωσα στην πρώτη αγκαλιά δεν μπορώ να το περιγράψω. Έκλαψα πάρα πολύ και εγώ και ο μπαμπάς της. Διαπιστώνεις το μεγαλείο της φύσης, έκλαιγα από συγκίνηση κάθε φορά που την έβλεπα στην αγκαλιά μου. Ο Λευτέρης Πετρούνιας διατηρούσε την κρυφή ελπίδα ότι θα κάναμε αγόρι», εξομολογήθηκε η Βασιλική Μιλλούση.

Δείτε το βίντεο

Πηγή : omorfhzwh.gr

Read More
Αφήστε το σχόλιο σας:
Viralman.gr