Μητέρα 24 Ετών Γέννησε, Πέταξε το Παιδί της στο Πλυντήριο και Δεν Έκοψε Καν τον Ομφάλιο Λώρο
Viralman.gr

Μητέρα 24 Ετών Γέννησε, Πέταξε το Παιδί της στο Πλυντήριο και Δεν Έκοψε Καν τον Ομφάλιο Λώρο

Εγκατάλειψη Νεογέννητου: Ένα νεογέννητο μωρό είναι τυχερό που ζει αφού βρέθηκε παρατημένο σε ένα πλυντήριο ρούχων με το ομφάλιο λώρο ακόμα να είναι πάνω του. Το βρέφος ανακαλύφθηκε σε πλυντήριο που λειτουργούσε με κέρματα έξω από ένα κατάστημα στο Krabi της νότιας Ταϊλάνδης.

Εγκατάλειψη Νεογέννητου: Πως κατάφεραν να το βρουν

Η ιδιοκτήτης του καταστήματος Sangduen Khaorueng είπε ότι είχε κλείσει την επιχείρηση το απόγευμα πριν τρεις μέρες. Όταν επέστρεψε χθες, άκουσε το κλάμα.

Η 47χρονη νοικοκυρά αγνόησε αρχικά το θόρυβο, αφού πίστευε ότι ήταν από κάποιο γειτονικό σπίτι.

Στη συνέχεια όμως έλεγξε μέσα στα πλυντήρια και έμεινε έκπληκτη που είδε το αγόρι τυλιγμένο σε μια πετσέτα στο κάτω μέρος της μηχανής.

Η αστυνομία και οι τραυματιοφορείς έφθασαν και έλεγξαν το βρέφος που όπως αποδείχτηκε ήταν υγιές αλλά «πολύ πεινασμένο».Είχε ακόμα τον ομφάλιο λώρο, αλλά οι διασώστες του πιστεύουν ότι θα μπορούσε να βρίσκεται εκεί ακόμα και πέντε ημέρες.

Εγκατάλειψη Νεογέννητου: Αν δεν έκλαιγε θα πέθαινε

Οι αστυνομικοί προσπαθούν να εντοπίσουν τη μητέρα του μικρού αγοριού που που πρόκειται να σταλθεί σε ορφανοτροφείο.

Η κ. Khaorueng είπε: «Πήγα την Παρασκευή στις επαρχίες για να δουλέψω και το κατάστημα εδώ ήταν κλειστό όλο το σαββατοκύριακο.

«Όταν επέστρεψα, άκουγα ένα κλάμα. Νόμιζα ότι ήταν από το σπίτι ενός γείτονα, γι ‘αυτό δεν έκανα τίποτα.«Το κλάμα όμως συνέχιζε. Ακολούθησα το θόρυβο και είδα το μωρό μέσα στο πλυντήριο ρούχων και τηλεφώνησα αμέσως στην αστυνομία».

Είναι τυχερό που έκλαιγε, διαφορετικά κανένας δεν θα το είχε βρει στο πλυντήριο.

«Θα ελέγξουμε τις κάμερες ασφαλείας του δρόμου για να βρούμε τη μητέρα και αν το μωρό δεν μπορεί να επιστρέψει στην οικογένεια θα μεγαλώσει σε ορφανοτροφείο και θα προσφερθεί για υιοθεσία», είπε ένας από τους αστυνομικούς.

Διαβάστε επίσης:

Παπούτσια: Αυτός είναι ο λόγος που η Meghan Markle φοράει πάντα μεγαλύτερο νούμερο

Αδυνάτισμα: Γυναίκα το παίρνει απόφαση και χάνει 104 κιλά

Η Απρόσμενη Αντίδραση της Ελισάβετ Όταν Βλέπει για Πρώτη Φορά το Μωρό και η Αμηχανία του Χάρι.

Read More
Αφήστε το σχόλιο σας:
Viralman.gr