Μόλις είδαν ΤΙ τράβηξε ο Φωτογράφος στο Γάμο τους, τον Έδιωξαν με τις Κλοτσιές. Δείτε τις Φωτογραφίες και θα Καταλάβετε
Viralman.gr

Μόλις είδαν ΤΙ τράβηξε ο Φωτογράφος στο Γάμο τους, τον Έδιωξαν με τις Κλοτσιές. Δείτε τις Φωτογραφίες και θα Καταλάβετε

Θα ήταν τα ενθύμια τους από την μεγάλη μέρα. Αλλά η Steph και ο Paul Unwin απογοητεύτηκαν τόσο πολύ από τις γαμήλιες φωτογραφίες τους που αποφάσισαν να κινηθούν νομικά.

Μία στις 3 εικόνες που τραβήχτηκαν από τον David Kilcourse ήταν θολές. Το χειρότερο ήταν πως έβγαλε πολλές περισσότερες φωτογραφίες τις παράνυφους παρά το ζευγάρι.

 Ακόμα χειρότερα, στις 96 φωτογραφίες που έβγαλε τις παράνυφους, οι φωτογραφίες περιελάμβαναν ‘ακατάλληλες’ φωτογραφίες με τον ποπό και το μπούστο τους. Ο Kilcourse έβγαλε μόνο 70 φωτογραφίες με την νύφη και μόλις 11 με τον γαμπρό και καμία με τους γονείς του.

Εκείνος όμως απάντησε πως ο καιρός επηρέασε πολύ τις φωτογραφίες του και πως το ζευγάρι απέκρυψε φωτογραφίες για να τον κατηγορήσουν πως επικεντρώθηκε στα σώματα των παράνυφων.

Το ζευγάρι πλήρωσε £550 για τις υπηρεσίες του Mr Kilcourse. Απογοητεύτηκαν όμως μόλις πήραν το πρώτο δείγμα των εικόνων.«Μας λείπουν τόσες πολλές στιγμές από την μεγάλη μας μέρα. Θα κάνω τα πάντα για να τον σταματήσω από το να το κάνει αυτό και σε άλλους.»

 Ο Mr Kilcourse είπε πως πλέον έχει σταματήσει να φωτογραφίζει γάμους και πως έδωσε πίσω τα χρήματα στους Unwins

Credit: dailymail.co.uk

Read More
Αφήστε το σχόλιο σας:
Viralman.gr