Μυστήριο με απαγωγή 42χρονης: Την κρατούσε όμηρη ο πρώην της για 22 χρόνια!
Viralman.gr

Μυστήριο με απαγωγή 42χρονης: Την κρατούσε όμηρη ο πρώην της για 22 χρόνια!

Η 42χρονη γυναίκα ήταν μόλις 19 ετών όταν ο τότε σύντροφός της την απήγαγε, σύμφωνα με τα τοπικά ΜΜΕ.

Κατάφερε να ξεφύγει όταν ο 57χρονος Όσκαρ Ρ. πήγε στο μπάνιο και έφυγε από την πόρτα του σπιτιού στο Rosario της Αργεντινής.

Το θύμα, του οποίου η ταυτότητα προστατεύεται από τις αρχές, άρπαξε το κινητό τηλέφωνο του κακοποιού μαζί με κάποια μετρητά και έτρεξε έξω από το σπίτι.

Αργότερα ανέφερε το έγκλημα σε κοντινό αστυνομικό τμήμα.

Ο Όσκαρ Ρ. συνελήφθη λίγες μέρες αργότερα, σύμφωνα με αναφορές.Η εισαγγελέας Luciana Vallarella δήλωσε στα τοπικά ΜΜΕ ότι ο ύποπτος έχει κατηγορηθεί για απαγωγή και επίθεση και μπορεί να καταδικαστεί από δύο έως έξι χρόνια φυλάκισης εάν κριθεί ένοχος. Η εισαγγελέας παραδέχθηκε ότι μια τέτοια ποινή «δεν αντικατοπτρίζει τα μαρτύρια που βίωσε η γυναίκα».

Η κ. Vallarella πρόσθεσε ότι η γυναίκα ήταν θύμα ενδοοικογενειακής βίας από την αρχή της σχέσης της και ότι την ξυλοκοπούσε τακτικά και την απειλούσε.Όταν ήταν έφηβη και η οικογένειά της έμαθε για την κακοποίηση, προσπάθησαν να παρέμβουν.

Τότε ήταν που ο 57χρονος αποφάσισε να την απαγάγει. Τα δύο πρώτα χρόνια ήταν αλυσοδεμένη στο πόδι ενός κρεβατιού. Την απειλούσε ότι θα ο γιος της από προηγούμενη σχέση της θα πάθαινε κάτι κακό αν δεν συνεργαζόταν μαζί του.

Της επέτρεψε να επικοινωνήσει με την οικογένειά της, αλλά της έλεγε τι να τους πει. Σύντομα, οι συγγενείς της πίστεψαν ότι δεν ήθελε πλέον καμιά επαφή μαζί τους. Μάλιστα, κατά καιρούς έβγαινε από το σπίτι συνοδευόμενη από τον 57χρονο, αλλά ήταν με ξυρισμένο το κεφάλι και φορούσε ανδρικά ρούχα.

πηγη: topontiki.gr

Read More
Αφήστε το σχόλιο σας:
Viralman.gr