Ναυτικός επιστρέφει στη Γυναίκα του, μετά από μήνες. Όταν βλέπει την Κοιλιά της, ξέρει ότι του λέει Ψέματα
Viralman.gr

Ναυτικός επιστρέφει στη Γυναίκα του, μετά από μήνες. Όταν βλέπει την Κοιλιά της, ξέρει ότι του λέει Ψέματα

Απιστία ή έκπληξη: Η ζωή μπορεί να είναι δύσκολη όταν βρίσκεστε σε μια μακρινή περιοχή του κόσμου για τον στρατό. Ελπίζετε ότι όλα θα πάνε ομαλά όσο γίνεται και προσπαθείτε το καλύτερο, μέχρι να επιστρέψετε στο σπίτι σας.

Απιστία ή έκπληξη: Το μυστικό της γυναίκας του

Για έναν ναύτη που ονομάζεται Chris Daugherty, άφησε πίσω τη σύζυγό του, Natosha, όταν πήγε στο στρατό. Μια εβδομάδα αργότερα, η Natosha έμαθε ότι ήταν έγκυος στο τέταρτο παιδί της.

Όπως μπορείτε να φανταστείτε, η Natosha ήταν πολύ ενθουσιασμένη για την εγκυμοσύνη και ήθελε να τηλεφωνήσει στον Chris, ώστε να του πει τι συνέβαινε. Αντί να κάνει το τηλεφώνημα, αποφάσισε να του κάνει μια μικρή έκπληξη. Θα πάει στο στρατό για έξι μήνες, επομένως σκέφτηκε να κρατήσει κρυφό το μυστικό της εγκυμοσύνης μέχρι να ξαναγυρίσει στο σπίτι. Ήταν δύσκολο γιατί έπρεπε να κρύβει την κοιλιά της κάθε φορά που έκανε βίντεο – κλήση μαζί του ή δημοσίευσε φωτογραφίες στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Απιστία ή έκπληξη: Η ώρα της αποκάλυψης

Τον Ιούνιο του 2017, ο Chris τελικά γύρισε στο σπίτι του για να δει τη σύζυγό του. Δεν μπορούσε να συγκρατήσει τον ενθουσιασμό του καθώς πήγαινε να συναντήσει την Natosha και τα τρία παιδιά τους. Τότε είδε ότι είναι έγκυος στους 7 1/2 μήνες.  Μπορείτε να δείτε την εκπληκτική αντίδραση του σε αυτό το βίντεο.Προσπαθήστε να μπείτε στην θέση του και θα καταλάβετε πόσο καταπληκτικό πρέπει να ήταν:

Διαβάστε επίσης:

Λεμόνια: Ο σωστός τρόπος για να τα καλλιεργήσετε μόνοι σας στο σπίτιΟμορφιά: 20 φωτογραφίες όμορφων ανθρώπων που αξίζουν τον θαυμασμό μας

Μηνιγγίωμα: 5 Συμπτώματα που αποδεικνύουν την ύπαρξη του πιο συνηθισμένου καρκίνου του εγκεφάλου

Read More
Αφήστε το σχόλιο σας:
Viralman.gr