Νέα Οικογενειακή Τραγωδία: Πήρε τα 4 Παιδιά της στο Αυτοκίνητο και Αυτοκτόνησε.
Viralman.gr

Νέα Οικογενειακή Τραγωδία: Πήρε τα 4 Παιδιά της στο Αυτοκίνητο και Αυτοκτόνησε.

Αυτοκτονία – Δολοφονία Οικογένειας: Ένα χειρόγραφο σημείωμα βρέθηκε 200 μέτρα από τη σκηνή ενός αυτοκινητιστικού δυστυχήματος, στο οποίο πέθανε μια μητέρα και τα τέσσερα παιδιά της. Το γράμμα ώθησε την αστυνομία στο να αντιμετωπίσει την υπόθεση ως δολοφονία-αυτοκτονία.

Αυτοκτονία – Δολοφονία Οικογένειας:

Το σημείωμα, το οποίο πιστεύεται ότι έχει γραφτεί από την Charmaine Harris McLeod ηλικίας 35 ετών, μητέρας της οικογένειας. Ανακαλύφθηκε κοντά στο σημείο της συντριβής, βορειοδυτικά του Brisbane.

Η κα. McLeod πέθανε αμέσως, αφού οδήγησε το αυτοκίνητο να συγκρουστεί κατά μέτωπο με ένα φορτηγό, στην εθνική οδό Bunya, κοντά στην Kumbia του Κουίνσλαντ και λίγο μετά τις 19:00.

Τα παιδιά της Aaleyn 6, Matilda 5, Wyatt 4 και Zaidok 2 ετών, επίσης πέθαναν στο δυστύχημα.

Παραμένει αδιευκρίνιστος ο λόγος που ταξίδευαν σε εκείνον το δρόμο, ο σκοπός του σημειώματος, καθώς επίσης ο λόγος που δεν υπάρχουν σημάδια φρεναρίσματος.Ο αστυνομικός της Queensland, Ian Stewart επιβεβαίωσε ότι, η συντριβή ήταν ξεκάθαρα ανθρωποκτονία – αυτοκτονία.

Δεν υπήρχαν σημάδια κατά μήκος του δρόμου, όπου βρισκόταν το αυτοκίνητο της κυρίας McLeod. Έτρεξε κατά μέτωπο προς το φορτηγό, και δεν προσπάθησε να κάνει κάτι για να αλλάξει αυτό.

Αυτοκτονία – Δολοφονία Οικογένειας: Η πιθανότερη αιτία για την αυτοκτονία

Λίγες εβδομάδες πριν από τον τραγικό θάνατο της οικογένειας, η κα McLeod ισχυρίστηκε ότι την εγκατέλειψε η εκκλησία της, όταν την χρειαζόταν πραγματικά.Η κα. McLeod παρακολουθούσε την χριστιανική εκκλησία Bayside του Hervey Bay, κάθε Κυριακή για 17 χρόνια. Η ανύπαντρη μητέρα δήλωσε ότι, ζήτησε την υποστήριξη από την εκκλησία, αφού έληξε ο γάμος της στις αρχές του 2018, αλλά δεν έλαβε όση υποστήριξη περίμενε να λάβει.

Διαβάστε επίσης:

Παιδοφιλία: Άρρωστη γυναίκα βιντεοσκοπούσε την ώρα που κακοποιούσε σεξουαλικά ένα 4χρονο αγόρι για να στέλνει τα άρρωστα βίντεο στο αγόρι της

Βιασμός κόρης: Πατέρας νιώθει υπερήφανος που η σεξουαλική κακοποίηση που προκαλούσε στην κόρη του της δημιούργησε διαταραχή πολλαπλής προσωπικότητας

Οι Νοσοκόμες Ξέσπασαν σε Λυγμούς Όταν Είδαν Σε Τι Βαθμό Κακοποίησαν το Κακόμοιρο Βρέφος τους

Read More
Αφήστε το σχόλιο σας:
Viralman.gr