Νεαροί Κοροϊδεύουν Μία Εύσωμη Γυναίκα στην Παραλία και τους Αποστομώνει με τον Καλύτερο Τρόπο.
Viralman.gr

Νεαροί Κοροϊδεύουν Μία Εύσωμη Γυναίκα στην Παραλία και τους Αποστομώνει με τον Καλύτερο Τρόπο.

Παραλία και μπικίνι: Τα πρότυπα ομορφιάς, είναι μακράν η πιο καταπιεστική σκέψη που υπάρχει στη τωρινή εποχή. Διαπερνά κάθε κοινωνικοοικονομικό στρώμα και καταφέρνει να κάνει τους πάντες δούλους.

Παραλία και μπικίνι: Τι ακριβώς συνέβη

Θα μπορούσατε να είστε παχύσαρκοι, αδύνατοι, πολύ χλωμοί, πολύ μαυριδεροί, με αδύναμα μαλλιά, με σγουρά μαλλιά, χοντρά δάχτυλα, πολύ λεπτά δάχτυλα, ακόμη και αυτιά που πετάνε πολύ. Ωστόσο, υπάρχουν και άνθρωποι που έρχονται ενάντια σε αυτούς τους αόριστους «κανόνες» της «κατάλληλης εμφάνισης».

Η γυναίκα αυτή με όνομα Shelley, έδωσε στους ανθρώπους ένα κομμάτι από το μυαλό της, όταν την κορόιδεψαν επειδή φόρεσε ακριβώς αυτό που ήθελε.

Σε μια δημοσίευση στο Facebook, μίλησε για ένα περιστατικό που συνέβη στην ίδια στην Παραλία Maunganui, Νέα Ζηλανδία. Είχε αποφασίσει να φορέσει μπικίνι και απλά να απολαύσει την παραλία.

Μερικοί άνδρες άρχισαν να την κοροϊδεύουν. Σε απάντηση των ενεργειών τους, αρνήθηκε να νιώσει ντροπή και αποφάσισε να γράψει αυτή την ιστορία. Μέσα από την ιστορία ήθελε να τους πει γιατί το σώμα της δεν ήταν δικιά τους υπόθεση.Παραλία και μπικίνι: Η ανάρτηση στο Facebook

Η Shelley προσκαλεί ανθρώπους που ντρέπονται για το σώμα τους και λέει: «Είναι εξαιτίας ανθρώπων σαν κι αυτούς από την παραλία, που πολλές γυναίκες δεν αισθάνονται ασφαλείς ή άνετα να βγουν στην κοινωνία φορώντας μπικίνι ή ένα mini φόρεμα.

Είναι εξαιτίας ανθρώπων σαν εσάς που οι άνθρωποι λιμοκτονούν και αρρωσταίνουν σε μια προσπάθεια να διατηρήσουν μια φιγούρα μοντέλο. Είναι επειδή υπάρχουν άνθρωποι σαν εσάς που οι άνθρωποι γίνονται ανορεξικοί, παχύσαρκοι, βουλιμικοί, αυτοτραυματίζονται ή ακόμα αυτοκτονούν.»

Η Shelley συνεχίζει να μιλάει για το πώς πρέπει να προσέχουν όσοι σπάνε πλάκα με οποιονδήποτε βρίσκεται εκτός του «μέσου μεγέθους». Υπάρχουν πολλοί που ζουν την κάθε τους μέρα και αισθάνονται ότι δεν είναι αρκετά καλοί για κανέναν. Η άσχημες λέξεις σας, θα μπορούσε να είναι ο λόγος για τον οποίο θέλουν να κάνουν κακό στον εαυτό τους.Την επόμενη φορά που θα δείτε κάποιον σαν εμένα στην παραλία να φοράει μπικίνι ή σε μια παρόμοια κατάσταση, προτού αρχίσετε να δείχνετε και να γελάτε, αφιερώστε μια στιγμή για να σκεφτείτε τις ζημιές που μπορεί να προκαλέσετε.

Διαβάστε επίσης:

Παλιά σπίτια: Ζευγάρι βρήκε εξοχικό που είναι στην κυριολεξία παγωμένο στο χρόνο

Makeover: Το πριν και το μετά είναι τόσο διαφορετικά που δεν είναι εύκολο να πιστέψετε πως είναι το ίδιο άτομο

Παχυσαρκία: Γυναίκα 160 κιλά που ήταν εθισμένη στην ανθυγιεινή διατροφή αδυνατίζει και αλλάζει ολόκληρη η ζωή της

Read More
Αφήστε το σχόλιο σας:
Viralman.gr