Νεκρή η 5χρονη που Εξαφανίστηκε από το Σπίτι της την Τρίτη το Βράδυ. Την Σκότωσε ο Θείος της.
Viralman.gr

Νεκρή η 5χρονη που Εξαφανίστηκε από το Σπίτι της την Τρίτη το Βράδυ. Την Σκότωσε ο Θείος της.

Δολοφονία ανήλικης: Η αστυνομία επιβεβαίωσε ότι, τα ανθρώπινα λείψανα που βρέθηκαν κρυμμένα κάτω από ένα δέντρο, ανήκουν σε ένα πεντάχρονο κορίτσι που δολοφονήθηκε από τον θείο της.

Δολοφονία ανήλικης:

Το σώμα της Elizabeth Shelley, βρέθηκε την Τετάρτη, μιάμιση μέρα μετά την εξαφάνισή της, περίπου ένα τετράγωνο μακριά από το σπίτι της στο Salt Lake City. Ο 21χρονος θείος της Alex Whipple, οδήγησε την αστυνομία στο πτώμα που καλυπτόταν από χώμα.

Οι αρχές επιβεβαίωσαν την ταυτότητα του μικρού κοριτσιού την Πέμπτη το απόγευμα.

Η ανακάλυψη έγινε λίγες ώρες αφότου κατηγορήθηκε ο Whipple για την δολοφονία της. Η Lizzy, ήταν η κόρη της μικρότερης αδελφής του δράστη με όνομα Whipple Jessica.

Έδωσε στις αρχές τον χάρτη με αντάλλαγμα να αποσυρθεί η θανατική ποινή που θα του είχαν επιβάλει.

    

Η αστυνομία αποκάλυψε πως ο Whipple είχε ξεραμένους λεκέδες αίματος στο παντελόνι του, όταν συνελήφθη το προηγούμενο Σάββατο για την εξαφάνιση της Lizzy.

Όταν έμεινε μόνος του σε μια αίθουσα ανάκρισης χωρίς χειροπέδες, ο Whipple προσπάθησε να γλείψει τα λερωμένα με αίμα χέρια του.Δολοφονία ανήλικης: Το παρελθόν του δράστη

Μετά από τη ζοφερή ανακάλυψη του σώματος, ο παππούς του Whipple, Bill Whipple, αποκάλυψε ότι ο ύποπτος για δολοφονία εγγονός του, είχε δύσκολη παιδική ηλικία, ποτέ όμως δεν είχε δείξει βίαιες τάσεις.

«Ήξερα ότι ήταν κλέφτης, αλλά ποτέ δεν θα τον χαρακτήριζα ως δολοφόνο».

Ως έφηβος, ο Whipple ζούσε συχνά σε ανάδοχες οικογένειες, ενώ επίσης δεν αποφοίτησε ποτέ από το γυμνάσιο.

Ο δικηγόρος του Whipple, Shannon Demler, περιέγραψε τον πελάτη του ως «πολύ συναισθηματικό» και «όχι σε πολύ καλή ψυχική κατάσταση».

    

    

Οι εισαγγελείς δήλωσαν ότι ανακάλυψαν επίσης ένα σπασμένο μαχαίρι κουζίνας με το αίμα του κοριτσιού, που ταιριάζει με ένα μαχαίρι που έλειπε από το σπίτι της οικογένειας.

Ο Whipple κατηγορήθηκε για δολοφονία, η οποία αποτελεί κακούργημα.Επίσης, κατηγορήθηκε για απαγωγή παιδιού, κακούργημα πρώτου βαθμού, βεβήλωση ανθρώπινου σώματος, κακούργημα τρίτου βαθμού και δύο κατηγορίες για παρεμπόδιση της δικαιοσύνης.

Οι ερευνητές έψαχναν το κορίτσι από το πρωινό του Σαββάτου. Η Lizzy αναφέρθηκε ότι λείπει, όταν η οικογένειά της ξύπνησε το πρωί. Η μικρή και ο Whipple είχαν εξαφανιστεί.

Το κορίτσι το είχε δει οι οικογένεια για τελευταία φορά, πριν πέσει για ύπνο περίπου στις 2 π.μ.. Ο Whipple είχε μείνει στο σπίτι εκείνο το βράδυ.

    

    

Διαβάστε επίσης:

Σωματική κακοποίηση: Γυναίκα 51 ετών δέχτηκε επίθεση από άγνωστο κατά την διάρκεια των διακοπών της

Επίθεση σκύλου σε παιδί: Του ξερίζωσε σάρκα από το πρόσωπο του

Retro σπίτια: Έχει μείνει ίδιο από το 1960 μέχρι και σήμερα

Read More
Αφήστε το σχόλιο σας:
Viralman.gr