Νεκρή Καρκινοπαθής Από Μηχάνημα Ακτινοθεραπείας. Έπεσε Πάνω της και την Άφησε στον Τόπο
Viralman.gr

Νεκρή Καρκινοπαθής Από Μηχάνημα Ακτινοθεραπείας. Έπεσε Πάνω της και την Άφησε στον Τόπο

Θάνατος καρκινοπαθή: Μια γυναίκα που έπασχε από καρκίνο του μαστού συνθλίφθηκε μέχρι θανάτου, κατά τη διάρκεια θεραπείας με ακτινοβολία, από το ίδιο το μηχάνημα.

Θάνατος καρκινοπαθή: Τι ακριβώς συνέβη

Η Valentina Minakova ηλικίας 51 ετών, υπέστη θανατηφόρα χτυπήματα στο στήθος και στην κοιλιά της, αφού η μηχανή άρχισε να την συνθλίβει, στην Ρώσικη πόλη του Βορόνεζ.

«Έχει υποστεί σωματικές βλάβες που προκάλεσαν το θάνατό της επί τόπου», δήλωσε το γραφείο του περιφερειακού εισαγγελέα.

Ο σύζυγος της ασθενούς με όνομα Alexander, βρισκόταν στο διάδρομο. Έσπευσε στο δωμάτιο όταν άκουσε την γυναίκα του να ουρλιάζει.

Το Ιατρικό προσωπικό προσπάθησε επίσης να ελευθερώσει τη γυναίκα, αλλά δεν κατάφερε να το κάνει.Σε αυτήν την εικόνα, φαίνεται η σκηνή όπου πέθανε η γυναίκα.

Κατά τη διάρκεια του ατυχήματος, την μηχανή την έλεγχε ένας τεχνικός και όχι ένας γιατρός.Το μηχάνημα, έχει κουμπί έκτακτης ανάγκης «Στοπ», αλλά πηγές αναφέρουν ότι δεν λειτουργεί σωστά, ή δεν πατιέται.

«Ο πίνακας όπου βρίσκεται ο ασθενής πήγε απότομα προς τα πάνω και την πίεζε η διόπτρα, το τμήμα της συσκευής από όπου η ακτινοβολία γάμμα προέρχεται. Συνέβη σε δευτερόλεπτα.»

Διαβάστε επίσης:

Θάνατος κοριτσιού: Ανήλικο κορίτσι με εγκεφαλική διαταραχή και παραμόρφωση προσώπου, πεθαίνει στην ηλικία των 10

Διπλή ζωή: Γυναίκα ανακαλύπτει πως ο άντρας της ήταν κατάσκοπος της Βρετανίας μετά τον θάνατο του

Δερματικές παθήσεις: Ο κόσμος την αποφεύγει επειδή φοβάται μην κολλήσει – Γυναίκα με έκζεμα περιγράφει την καθημερινότητα της

Read More
Αφήστε το σχόλιο σας:
Viralman.gr