Νίκος Οικονομόπουλος: Η επιστολή -δηλητήριο των εργαζομένων του νυχτερινού κέντρου εναντίον του
Viralman.gr

Νίκος Οικονομόπουλος: Η επιστολή -δηλητήριο των εργαζομένων του νυχτερινού κέντρου εναντίον του

Ο Νίκος Οικονομόπουλος με μία ανακοίνωσή του έκανε γνωστή την αποχώρησή του από το Κέντρο Αθηνών! «Μετά από τρία όμορφα χρόνια στο Κέντρο Αθηνών ήρθε η ώρα να κλείσει ένας κύκλος με δυνατές στιγμές. Ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους και όλες εσάς που περάσατε τα βράδια σας μαζί μας. Ευχαριστώ επίσης τους συναδέλφους μου για την άψογη συνεργασία μας, την ορχήστρα μου και όλους τους συνεργάτες μου στον ήχο, στα φώτα, τη σκηνή και το προσωπικό», έγραψε ο ίδιος


Απάντηση σε αυτή την επιστολή ήρθε όμως και από τους εργαζόμενους του νυχτερινού κέντρου.

Η ανακοίνωση του τραγουδιστήΗ απάντηση των εργαζομένωνΣτην ανακοίνωση των εργαζομένων αναφέρονται τα εξής: «Εμείς οι εργαζόμενοι του Κέντρου Αθηνών, ευχαριστούμε με τη σειρά μας τον Νίκο Οικονομόπουλο για την τρίχρονη συνεργασία που από ότι φαίνεται δε σήμαινε τίποτα για αυτόν..! Όπως επίσης ευχαριστούμε την αιφνίδια απόφασή του να σταματήσει τη λειτουργία του μαγαζιού εν μέσω της σεζόν αφήνοντάς μας ξεκρέμαστους εμάς και τις οικογένειές μας.

Δεν ήταν η πρώτη φορά που ένα μαγαζί δεν πήγαινε καλά. Δεν την κοπανάμε μέσα στη νύχτα σαν τους κλέφτες κύριε Οικονομόπουλε! Ευχαριστούμε την επιχείρηση και όλους τους φίλους του Κέντρου Αθηνών για την αμέριστη συμπαράσταση σε αυτή τη δύσκολη για εμάς συγκυρία».
πηγή: gossip-tv.gr

Read More
Αφήστε το σχόλιο σας:
Viralman.gr