Ο φούρναρης του Καφέ της Χαράς συγκινεί με την σοβαρή περιπέτεια της υγείας του: "Στάθηκα όρθιος..."
Viralman.gr

Ο φούρναρης του Καφέ της Χαράς συγκινεί με την σοβαρή περιπέτεια της υγείας του: «Στάθηκα όρθιος…»

Ο Βασίλης Χαλακατεβάκης, ο οποίος πρωταγωνιστεί στην κωμική σειρά του ΑΝΤ1, «Καφέ της Χαράς», παραχώρησε συνέντευξη στο περιοδικό «Χάι» και μίλησε για την άγνωστη μάχη που έδωσε με τον καρκίνο.

«Ευτυχώς στάθηκα όρθιος και τις δυο φορές. Από πολύ πόνο αρχικά πήγα στον γιατρό, όπου διαγνώστηκα την πρώτη φορά με καρκίνο στο έντερο» δήλωσε χαρακτηριστικά ο ηθοποιός.Εκείνες τις στιγμές, όμως, ο ηθοποιός δεν ήταν μόνος του. Στο πλευρό του στεκόταν, σαν άγρυπνος φρουρός, η σύζυγός του, Δέσποινα Μαραγκουδάκη. Αν και τότε οι δυο τους ήταν στην αρχή της γνωριμίας τους, εκείνη με την αγάπη και την αφοσίωση της του έδωσε όλη τη δύναμη για να βγει νικητής.

«Ήμουν πολύ ψύχραιμος, το πέρασα σαν να μην συνέβη τίποτε γιατί με στήριξε πολύ η γυναίκα μου και μάλιστα, τότε είχαμε μόλις πρωτογνωριστεί. Εκείνη, όμως στάθηκε δίπλα μου και αυτό ήταν πολύ σπουδαίο», τόνισε ο ηθοποιός. Πράγματι, ο Βασίλης Χαλακατεβάκης κατάφερε να νικήσει τον καρκίνο, αποδεικνύοντας πως είναι γεννημένος παλικάρι. Σήμερα μάλιστα, χαίρει άκρας υγείας, ακολουθώντας παράλληλα έναν πιο υγιεινό τρόπο ζωής. «Μπήκε το περπάτημα στη ζωή μου. Περπατάω κάθε μέρα», τόνισε.

Ο Βασίλης Χαλακατεβάκης μαζί με τη γυναίκα του

πηγή: ethnos.gr

Διαβάστε περισσότερα
Αφήστε το σχόλιο σας:
Viralman.gr