Ο κορονοϊός “πλήττει” και το MasterChef. Αλλαγές στην εκπομπή.
Viralman.gr

Ο κορονοϊός “πλήττει” και το MasterChef. Αλλαγές στην εκπομπή.

Αλλαγές στον διαγωνισμό του STAR.
Τα δεδομένα σε κάθε κανάλι έχουν ανατραπεί με τις εξελίξεις που παρακολουθούμε και βιώνουμε όλοι γύρω από την εξάπλωση του κορονοϊού. Έτσι, το MasterChef δεν θα μπορούσε να αποτελεί εξαίρεση του κανόνα σε μια στιγμή που στην Ελλάδα έχουμε – προς ώρας – 387 επιβεβαιωμένα κρούσματα και 5 νεκρούς.

Πιο συγκεκριμένα, η παραγωγή του MasterChef αποφάσισε από αυτή την εβδομάδα να προχωρήσει σε μείωση των επεισοδίων ενώ έχουν ήδη σταματήσει τα εξωτερικά γυρίσματα.Το ριάλιτι μαγειρικής του STAR, λοιπόν, θα προβάλλεται μέχρι νεοτέρας κάθε Δευτέρα, Τρίτη και Τετάρτη αντί για πέντε φορές την εβδομάδα που υπήρχε στον προγραμματισμό μέχρι σήμερα. Επίσης, το καθιερωμένο MasterClass θα “σερβίρεται” κάθε δεύτερη Κυριακή με στόχο να κρατηθούν τα ήδη γυρισμένα επεισόδια για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα.

“Τα επεισόδια του MasterChef 4, που παρακολουθούμε αυτές τις ημέρες από το Star, έχουν γυριστεί, αρκετές εβδομάδες νωρίτερα, πριν την παγκόσμια διασπορά του COVID-19 και σε κάθε περίπτωση, πολύ πριν την επιβολή των περιοριστικών μέτρων στη χώρα μας. Τα γυρίσματα του διαγωνισμού δεν έχουν ολοκληρωθεί ακόμα” σημειώνεται χαρακτηριστικά στην ανακοίνωση του STAR.

Όσον αφορά στη μείωση της εβδομαδιαίας προβολής επεισοδίων, ο STAR τονίζει πως “έχει να κάνει αποκλειστικά με τον περιορισμό των μετακινήσεων και την προστασία των εργαζομένων. Η παραγωγή έχει μειώσει τις βάρδιες post production, ενώ παράλληλα, σημαντικός αριθμός συνεργατών εργάζεται από το σπίτι. Για όλους αυτούς τους πρακτικούς λόγους, οι εργασίες επεξεργασίας των επεισοδίων, όπως script, μοντάζ, γραφικά, sound design, color correction, κλπ. γίνονται με καθυστερήσεις. Με όλα τα παραπάνω δεδομένα και λόγω των ιδιαίτερων συνθηκών, θα προβάλλονται πλέον τρία επεισόδια MasterChef 4 την εβδομάδα (Δευτέρα έως Τετάρτη στις 21:00)”.

Read More
Αφήστε το σχόλιο σας:
Viralman.gr