"Όλα Ξεκίνησαν από Ένα Μικρό Σπυράκι Μέχρι που μας Είπαν Πως Έχουμε Νευροϊνωμάτωση"
Viralman.gr

«Όλα Ξεκίνησαν από Ένα Μικρό Σπυράκι Μέχρι που μας Είπαν Πως Έχουμε Νευροϊνωμάτωση»

Νευροϊνωμάτωση: Ένα ζευγάρι γεννήθηκαν και πάσχουν από την ίδια γενετική διαταραχή. Ο σύζυγος και η σύζυγος καλύπτονται από χιλιάδες μικροσκοπικούς όγκους. Ωστόσο αυτό, δεν τους εμπόδισε να γνωρίσουν και να αγαπήσουν ο ένας τον άλλο.

Νευροϊνωμάτωση: Τι ακριβώς είναι η διαταραχή αυτή

Η Gail Appelgre 58 ετών, και ο Tim Golumbia 55 ετών, από το Edmonton στην Αλμπέρτα, Καναδά, πάσχουν από την γενετική διαταραχή νευροϊνωμάτωση (NF), που προκαλεί οδυνηρές μάζες, να αναπτύσσονται κατά μήκος του νευρικού τους ιστού.

Η κ. Appelgre, της οποίας οι όγκοι καλύπτουν το 90% του σώματός της, δήλωσε ότι ήταν πολύ απασχολημένος για να ασχοληθεί με την αγάπη, προτού την γνωρίσει ένας κοινός φίλος στον κ. Golumbia τον Αύγουστο του 2010.

Ο κ. Golumbia, ο οποίος έχει μια πιο ελαφριά μορφή της διαταραχής, υποστηρίζει ότι με το που την είδε, πίστευε πως προορίζονταν να είναι μαζί.Άρχισαν να μιλάνε καθημερινά και σύντομα ανακάλυψαν ότι έχουν πολλά κοινά. Το λιγότερο από όλα ήταν η κοινή τους πάθηση. Αρραβωνιάστηκαν το 2014.

Μιλώντας για τη σχέση τους, η κα. Appelgre είπε: «Το να βρω τον Tim, ήταν πολύ παρήγορο για μένα, διότι μπορούσαμε να μοιραστούμε τις ίδιες εμπειρίες, ως αναφορά την ζωή κάποιου με νευροϊνωμάτωση.

Ο κ. Golumbia πρόσθεσε: «Η Gail είναι ο κόσμος ολόκληρος για μένα. Λατρεύουμε να κάνουμε πράγματα μαζί. Είμαι τόσο υπερήφανη γι ‘αυτήν.Διαβάστε επίσης:

Οδοντικά Εμφυτεύματα Τέλος. Θα Αποκτούμε Νέα Δόντια Μέσα σε 6 Εβδομάδες

Makeover Guy: Μια από τις πιο ερωτικές μεταμορφώσεις του

Ιστορικά γεγονότα: 19 πράγματα που δεν σας έμαθαν στο σχολείο

Read More
Αφήστε το σχόλιο σας:
Viralman.gr