'Ολοι θα θέλαμε να περάσουμε την καραντίνα στο σπίτι της Dakota Johnson....
Viralman.gr

‘Ολοι θα θέλαμε να περάσουμε την καραντίνα στο σπίτι της Dakota Johnson….

Το γούστο της Dakota Johnson το επιβεβαιώσαμε όταν άρχισε να βγαίνει με τον Chris Martin. Είναι ένα από τα πιο ωραία ζευγάρια του Χόλιγουντ και μπορεί να μην τους βλέπουμε να κάνουν κοινές δημόσιες εμφανίσεις αλλά τους έχουμε απολαύσει μαζί σε συνεργαίες όπως είναι το τελευταίο video clip των Coldplay. Η ηθοποιός, δοκιμάζοντας τις δυνάμεις της και σε άλλα πράγματα, σκηνoθέτησε το “Cry Cry Cry”.

Δεν είναι όμως το γούστο της στους άνδρες αυτό που μας έφερε εδώ. Το περιοδικό Architectural Digest της ζήτησε να μας ξεναγήσει στο σπίτι της στο Χόλιγουντ και βλέποντάς το ονειρευόμαστε να περνάμε την καραντίνα μας σε αυτό.

Η ίδια αποκάλυψε ότι το αγόρασε πριν από 5 χρόνια -είναι το πρώτο που αγόρασε στη ζωή της- και ήταν μόλις το δεύτερο σπίτι που κοίταξε όταν ξεκίνησε την αναζήτηση. “Μου αρέσει το ξύλο, το φως, τα παράθυρα και το πράσινο οπότε απλά το ερωτεύτηκα” λέει.Πριν από εκείνη έμενε στο σπίτι ο Ryan Murhpy. “Η οικογένειά του μεγάλωσε οπότε αναγκάστηκε να μετακομίσει. Ο τυχερός” σχολίασε η Dakota Johnson.

Το δωμάτιο που περνά τις περισσότερες ώρες της ημέρας και υποδέχεται και τους φίλους της που πηγαινοέρχεται συνεχώς στο σπίτι είναι το σαλόνι. Κι αυτό γιατί είναι ο μοναδικός χώρος που μπορούν να “αράξουν”. Σε αυτό έχει κυρίαρχο ρόλο η μουσική αφού υπάρχει ένα πιάνο που ελάχιστα ξέρει να παίζει κι ένα πικ πακ τοποθετημένο πάνω σε ένα έπιπλο με δίσκους – τους οποίους έχει ταξινομήσει αλφαβητκά.

Read More
Αφήστε το σχόλιο σας:
Viralman.gr