«Όσοι Πρόσεξαν Τι Έκανα στο Μπάνιο μου, Ζήλεψαν και το Έκαναν κι Αυτοί στο Δικό τους»
Viralman.gr

«Όσοι Πρόσεξαν Τι Έκανα στο Μπάνιο μου, Ζήλεψαν και το Έκαναν κι Αυτοί στο Δικό τους»

Σπίτι με όλες τις ανέσεις: Ένα ντους για το σκυλί σας; Ναι υπάρχει και η ιδέα αυτή έχει και μεγάλη ζήτηση. Έχοντας ένα μέρος όπου μπορείτε εύκολα να καθαρίσετε τον σκύλο σας, είναι κέρδος για όλους. Έχετε και καθαρό σκύλο αλλά και καθαρό σπίτι την ίδια στιγμή.

Σπίτι με όλες τις ανέσεις: Που εστίαζε η ανακαίνιση και πόσο κράτησε

Ένα από τα πιο πρόσφατα έργα της δημιουργού Kelly McGuill, ήταν ένα σπίτι για ένα ζευγάρι από το Μίλτον. Χτισμένο τη δεκαετία του 1900, οι αρχιτεκτονικές λεπτομέρειες που διαθέτει, είναι πολύ όμορφες. Χρειαζόταν μόνο λίγες μικροαλλαγές.

Το σημείο εστίασης για την ανακαίνιση, που κράτησε 10 μήνες, ήταν η δημιουργία μιας μεγάλης κουζίνας και ένα δωμάτιο που να έχει πλυντήρια μαζί με χώρο για μπουγάδα. Και, ναι, έπρεπε να υπάρχει ντους και για το οικογενειακό σκυλί.Σπίτι με όλες τις ανέσεις: Που βασίστηκε η ανακαίνιση

Η McGuill απομάκρυνε το πλυντήριο που υπήρχε στην κουζίνα, το οποίο άνοιξε χώρο για πολλές δυνατότητες. «Η αναδιαμόρφωση της κουζίνας, μας επέτρεψε να μεταφέρουμε το πλυσταριό σε μια καλύτερη θέση, ενσωματώνοντας επιπλέον και ένα ντους σκύλου, ως πρακτικό χαρακτηριστικό για αυτό το δραστήριο ζευγάρι, που απολαμβάνει το ύπαιθρο μαζί με το σκυλί τους». Το ζητούμενο ήταν να έχουμε ένα μέρος για τα πάντα και τα πάντα στο χώρο τους.

Έχουμε τοποθετήσει εξωτερικές πόρτες που είναι κατά τα 3/4 γυαλί στην είσοδο από την κουζίνα προς το πλυσταριό και από εκεί για την πίσω αυλή, ώστε να μπαίνει το μέγιστο φως. Το δάπεδο αποτελείται από τούβλινα πλακάκια, δίνοντας χαρακτήρα και υφή, ενώ οι άσπροι τοίχοι προκαλούν την αίσθηση ευάερου χώρου.

Σπίτι με όλες τις ανέσεις: Η κουζίνα

Για την ονειρική και φυσικά φωτεινή κουζίνα, η McGuill λέει ότι ο στόχος ήταν, να δημιουργήσει μια κουζίνα που θα φιλοξενεί πολλούς ανθρώπους για οποιαδήποτε περίσταση. Εγκατέστησε επίσης στην μια πλευρά μαύρες συρόμενες πόρτες, οι οποίες επιτρέπουν στο φυσικό φως να μπαίνει στο δωμάτιο.Διαβάστε επίσης:

Καρκίνος τραχήλου της μήτρας: 7 Προειδοποιητικά σημάδια – Πρόληψη

Διακόσμηση κουζίνας: Την ανακαίνισε πληρώνοντας μόλις 5 ευρώ

Καρκίνος διατροφή: Πεθαίνει με το που αρχίσετε αυτά τα 5 τρόφιμα

Read More
Αφήστε το σχόλιο σας:
Viralman.gr