Όταν γύρισα σπίτι, είδα τον Σκύλο μου Τρυπημένο με ένα Βέλος στο Στήθος. Αυτό που Έγραφε το Βέλος, μας Έδειξε τον Δράστη.
Viralman.gr

Όταν γύρισα σπίτι, είδα τον Σκύλο μου Τρυπημένο με ένα Βέλος στο Στήθος. Αυτό που Έγραφε το Βέλος, μας Έδειξε τον Δράστη.

Μια οικογένεια του Οχάιο ήταν συντετριμμένη όταν το 9χρονο Λαμπραντόρ λαβώθηκε στο στήθος με ένα βέλος. Οι ιδιοκτήτες του σκύλου, ο Chatfield και η Christine Redick, πιστεύουν ότι η αδιανόητη πράξη ήταν σκόπιμη.
«Είναι το οικογενειακό κατοικίδιο ζώο μας. Είναι ο σκύλος των παιδιών μας», δήλωσε η Christine Redick, περιγράφοντας το αγαπημένο τους φιλόξενο κουτάβι.

Το ζευγάρι εξήγησε ότι ο αόρατος φράκτης τους δεν λειτούργησε. Ο Cosmo ήταν σε θέση να τον δραπετεύσει και ελεύθερος να περιπλανηθεί στην γύρω γειτονιά.
Στις 4 Οκτωβρίου ένας γείτονας τηλεφώνησε στον Redick, λέγοντας την απίστευτη είδηση ​​ότι ο Cosmo είχε τραυματιστεί. «Γύρισε από τη δουλεία του και βρήκε το σκυλί να κάθεται στην αυλή τους με ένα βέλος στο στήθος του», δήλωσε ο Chatfield Redick.

Δεδομένης της επιλογής μεταξύ ευθανασίας ή επείγουσας χειρουργικής επέμβασης, οι Redick επέλεξαν το χειρουργείο. Μια ακτινογραφία αποκάλυψε ότι το βέλος είχε προσβάλει τα ζωτικά όργανα του Cosmo, περνώντας χιλιοστά δίπλα από την καρδιά και τους πνεύμονές του.
«Μα ποιος θα μπορούσε να το κάνει κάτι τέτοιο σε ένα σκυλί. Πιστεύω ακράδαντα ότι δεν μπορεί να ήταν ατύχημα», δήλωσε η Christine Redick.
Μια ένδειξη βοήθησε τους ανακριτές να εντοπίσουν τον ύποπτο. Γραμμένο στο βέλος που διέσχισε το σώμα του Cosmo ήταν ένα στοιχείο, το επώνυμο ενός εφήβου ηλικίας 16 ετών της περιοχής.
Ο 16χρονος ομολόγησε ότι τραυμάτισε το σκυλί όταν τον εξέτασε η αστυνομία. Ωστόσο, ο έφηβος ισχυρίστηκε ότι ήταν ένα ατύχημα. Μπέρδεψε το σκυλί για ένα κογιότ, ενώ κυνηγούσε με το τόξο και το βέλος του.
Βιντεο
Οι επίσημες κατηγορίες εναντίον του αγοριού εκκρεμούν, σύμφωνα με την αστυνομία του Wayne County. «Η βία προς τα κατοικίδια ζώα είναι κάτι που δεν πρόκειται να αφήσουμε να συμβαίνει», δήλωσε ο Doug Hunter του Γραφείου του Sheriff County του Wayne.
«Οι κυνηγοί δεν επιδιώκουν τα κατοικίδια ζώα και όποιος διέπραξε αυτό το έγκλημα δεν είναι παρά ένας κοινός εγκληματίας», συνέχισε ο Hunter.
Προς το παρόν, η οικογένεια Redick με ευχαρίστηση αναφέρει ότι ο Cosmo αναρρώνει με επιτυχία. Αν δεν ήταν η ξυρισμένη γούνα και τα σημάδια παρακέντησης, δεν θα γνωρίζατε ότι ο σκύλος είχε περάσει από μια τόσο αδιανόητη δοκιμασία.
https://youtu.be/xdhD-VpyK7A

Credit: liftable.com

Read More
Αφήστε το σχόλιο σας:
Viralman.gr