"Όταν είδε η νύφη μου το φόρεμα που θα φορούσα στο γάμο, μου είπε να βρω άλλο ή να μην πάω καθόλου"
Viralman.gr

«Όταν είδε η νύφη μου το φόρεμα που θα φορούσα στο γάμο, μου είπε να βρω άλλο ή να μην πάω καθόλου»

Mom Gets Disinvited To Son’s Wedding After His Fiancée Sees Her Dress

Υπάρχουν πολλά διαφορετικά πράγματα που αξίζουν να θυμόμαστε, αλλά η μέρα ενός γάμου πάντα θα κρατάει ξεχωριστή θέση στη καρδιά μας. Όταν ξέρουμε ότι η μέρα πλησιάζει, βάζουμε τα δυνατά μας για να πάνε όλα τέλεια. Όμως μερικές φορές τα πράγματα δεν εξελίσσονται πάντα όπως θέλουμε και βγαίνει ο χειρότερος εαυτός μας. Αυτό συνέβη σε αυτή την ιστορία, όταν μια γυναίκα ετοιμαζόταν για τον γάμο του γιου της.

Η γυναίκα δημοσίευση την είδηση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Ο γιος της σχεδίαζε να παντρευτεί την αρραβωνιαστικιά του το φθινόπωρο. Η μητέρα ήταν ευτυχισμένη και πήγε και αγόρασε ένα καινούριο φόρεμα, αλλά ο γιος της είπε ότι το είδος του φορέματος ήταν αντίθετο στις επιθυμίες της αρραβωνιαστικιάς του. Η νύφη είπε ότι δεν ήθελε καθόλου κρεμ χρώμα, αλλά το χρώμα του φορέματος ήταν κρεμ. Η μητέρα είπε ότι θα άλλαζε το φόρεμα, όμως η νύφη ενοχλήθηκε τόσο πολύ, που ακύρωσε την πρόσκλησή της στο γάμο.

Η ίδια γράφει την ιστορία της:

«Ο μοναχογιός μου γνώρισε μια κοπέλα μέσω της δουλειάς του και αρραβωνιάστηκαν σύντομα. Η κοπέλα έμεινε μαζί μας αρχικά και ήταν εντάξει. Δεν είναι πολύ κοινωνική, αλλά ήταν επιλογή του και ήμασταν ευτυχισμένοι γι’ αυτόν. Πριν από 2 μήνες μας είπαν όταν είχαν κλείσει ημερομηνία για τον γάμο τον Οκτώβριο, λίγο σοκαριστήκαμε, αλλά εφόσον ήταν ευτυχισμένος, ήμασταν και εμείς.Πήγα και αγόρασα καινούριο φόρεμα και έρχεται μια μέρα ο γιος μου και λέει πως κανείς δεν μπορεί να φορέσει συγκεκριμένα χρώματα, καθώς έτσι θέλει η νύφη. Ένα από τα χρώματα είναι το κρεμ. Σίγουρα δεν θα φορούσα λευκό ή κρεμ, αλλά το φόρεμα έχει κρεμ βάση και το υπόλοιπο είναι ροζ και γκρι φλοράλ.

Ο γιος μου μου ζήτησε να μη το φορέσω και κάθε εβδομάδα με έπαιρνε τηλέφωνο και ρωτούσε αν πήρα άλλο φόρεμα. Του έλεγα όχι, πως ακόμα ψάχνω, γεγονός που ίσχυε και ακόμα υπήρχε ένας μήνας περιθώριο. Συμφώνησα να μη το φορέσω, μετά από δική τους λογομαχία στο τηλέφωνο και πίστευα ότι αυτό θα ήταν αρκετό.

Τώρα η νύφη μου έχει βγει εκτός εαυτού και χθες μου έστειλε ένα μήνυμα λέγοντάς μου να μην εμφανιστώ, καθώς δε μου επιτρέπεται. Το να πω ότι είμαι αναστατωμένη είναι λίγο, πως γίνεται να μην παραστώ στον γάμο του γιου μου;»Πολλοί θεώρησαν ότι η μελλοντική της νύφη δεν φερόταν λογικά. Κάποιος σχολίασε σχετικά: «Νιώθω άσχημα για τον γιο σου με την επιλογή του για σύζυγο, για να είμαι ειλικρινής.»

Άλλος σχολίασε: «‘Φυσικά και φέρεται παράλογα, έχεις δοκιμάσει να επικοινωνήσεις με τον γιο σου; Ελπίζω να δει την κατάσταση με λογική και να μην το επιτρέψει.»

Ενώ άλλοι έγραψαν: «Αυτή η κοπέλα έχει ψυχολογικά προβλήματα, πιθανόν είναι η κορυφή του παγόβουνου. Ελπίζω να δει σύντομα ποια πρόκειται να παντρευτεί. Λυπάμαι που σου φέρεται έτσι.

Ενώ κάποιος άλλος υπερασπίστηκε την πλευρά της νύφης: «Γιατί άργησες τόσο πολύ να βρεις ένα άλλο φόρεμα; Ίσως η νύφη ήξερε ότι δε θα ταίριαζε με τα χρώματα του γάμου. Φαίνεται πως ίσως εσύ δεν την δέχτηκες αρκετά ζεστά και αυτό είναι μόνο η αφορμή.»

Ίσως η αλήθεια είναι κάπου στη μέση και ελπίζουμε η παρεξήγηση να λυθεί σύντομα.

Διαβάστε περισσότερα
Αφήστε το σχόλιο σας:
Viralman.gr