"Όταν Ήμουν 3 Μηνών μου Έφαγε το Πρόσωπο. Κάθε Φορά που Κοιτώ τον Καθρέφτη, Θυμάμαι Εκείνη τη Στιγμή"
Viralman.gr

«Όταν Ήμουν 3 Μηνών μου Έφαγε το Πρόσωπο. Κάθε Φορά που Κοιτώ τον Καθρέφτη, Θυμάμαι Εκείνη τη Στιγμή»

Πλαστική Επέμβαση: Η Charlotte Ponce ήταν μόλις 3 μηνών όταν υπέστη ένα φρικτό συμβάν το οποίο θα το θυμάται κάθε φορά που θα κοιτάει τον εαυτό της σε καθρέφτη, για το υπόλοιπο της ζωής της.

Πλαστική Επέμβαση: Πως έγινε η επίθεση

Η Σάρλοτ κοιμόταν στην κούνια στο σπίτι της στη Ραβέννα. Τότε το ρακούν που είχαν ως κατοικίδιο τρύπωσε σιωπηλά στην κούνια. Οι γονείς της είχαν βάλει μέσα στην κούνια ένα μπουκάλι γάλα για να κοιμηθεί η Charlotte μαζί με αυτό. Αργότερα όμως η Charlotte είχε ρίξει λίγο γάλα πάνω στο πρόσωπό της. Επειδή το ρακούν ήταν εκεί, πιθανότατα το προσέλκυσε η μυρωδιά.

Τότε συνέβη το αδιανόητο: Το ρακούν άρχισε να μασάει το πρόσωπο της μικρής Charlotte. Το ρακούν μόνιμα παραμόρφωσε την Charlotte η οποία έχασε το δεξί της αυτί, τη μύτη, το άνω χείλος και κομμάτια από το δεξιό μάγουλο.

Το τραγικό περιστατικό οδήγησε τους βιολογικούς γονείς της Charlotte να χάσουν την επιμέλεια από τις δύο κόρες τους.

Πλαστική Επέμβαση: Ανέλαβαν την ανατροφή τους συγγενείς

Τα δύο παιδιά τέθηκαν υπό κράτηση στους συγγενείς τους, την Σαρόν και τον Τιμ Πόντσε. Οι Ponces ήρθαν σε επαφή με τη μητέρα των παιδιών και τους παππούδες της και προσφέρθηκαν να υπηρετήσουν ως προσωρινοί ανάδοχοι γονείς έως ότου οι αρχές ερευνήσουν την κατάσταση.

Ο Σάρλοτ επέζησε μόλις και μετά βίας στο νοσοκομείο.

«Είναι ένα θαύμα που επέζησε», δήλωσε η Sharon Ponce, η θετή μητέρα της Charlotte.

Το πρόσωπό της ήταν τοσο παραμορφωμένο, που δυσκολευόταν να συμμετάσχει σε κοινωνικές δραστηριότητες με άλλα παιδιά και ως εκ τούτου έγινε πολύ καταθλιπτική.

Ευτυχώς τα λαμπερά μπλε μάτια της παρέμειναν ανέγγιχτα.

Παρά τις πολυάριθμες επώδυνες πλαστικές επεμβάσεις ανόρθωσης, το κορίτσι δεν διαμαρτυρήθηκε ποτέ.Πλαστική Επέμβαση: Η κατάσταση μετά το νοσοκομείο και οι επεμβάσεις που ακολούθησαν

Όταν πήρε εξιτήριο από το νοσοκομείο δύο μήνες μετά την επίθεση, η Charlotte χρειαζόταν σωλήνα τροφοδοσίας και αναπνευστική θεραπεία.

Ο Sharon πανικοβλήθηκε την πρώτη νύχτα καθώς δυσκολευόταν πολύ να συνδέσει τον σωλήνα τροφοδοσίας.

Κάλεσε έναν φίλο από την εκκλησία, που είναι νοσοκόμα, και ο φίλος ήρθε, την ηρέμησε και την βοήθησε.

Ακόμα πιο δύσκολο ωστόσο, άκουγε τον πόνο και αγωνία της Σάρλοτ το βράδυ.

Πριν από τα δέκατα γενέθλιά της, η Σάρλοτ είχε ήδη περάσει από 6 σοβαρές επεμβάσεις ανόρθωσης.

Δερματικά μοσχεύματα από το μέτωπό της βοήθησαν να αντικατασταθούν μερικές από τις ουλές ανάμεσα στα μάτια και τη μύτη.

Μια πολύ οδυνηρή χειρουργική επέμβαση έγινε όταν πήγαν να της δώσουν προσθετικά αυτιά και μύτη. Χρειαζόταν να της τρυπήσουν το κρανίο για την τοποθέτησή τους, όμως δυστυχώς η επέμβαση ήταν ανεπιτυχής.Το 2012, η Sharon Ponce άκουσε για έναν χειρούργο στο Ανατολικό Μίσιγκαν ο οποίος ειδικεύτηκε σε χειρουργικές επεμβάσεις, ο Δρ. Konkrit Chaiyasate.

Έντεκα χρόνια μετά το φρικτό περιστατικό, ο Δρ. Chaiyaste ήταν έτοιμος να εκτελέσει τη μεγαλύτερη και πιο σημαντική ανακατασκευή που είχε υποβληθεί η Charlotte ως τώρα.

Το σχέδιο ήταν να αφαιρεθεί ο χόνδρος από τα πλευρά της μικρής, το οποίο στη συνέχεια θα το τοποθετούσαν στο χέρι της, όπου ένα νέο αυτί θα δημιουργούταν και θα διαμορφωνόταν.

Στη συνέχεια θα μεταφυτευτεί στην πραγματική περιοχή του αυτιού της και θα αντικαταστήσει εκείνο που είχε χάσει ως μωρό.

«Είναι μαχητής», είπε ο χειρουργός. «Δεν φώναξε ούτε μια φορά. Τόσες πολλές και επίπονες χειρουργικές επεμβάσεις και όμως δεν παραπονέθηκες ποτέ. «

Πλέον σε ηλικία 14 ετών, η Charlotte μπορεί να κάνει κάτι που ονειρευόταν πολύ καιρό. Φοράει μέχρι και σκουλαρίκια.

Διαβάστε επίσης:

«Με Φώναζαν Χοντρή, Φάλαινα και Γουρούνα. Με Τακτική και Χωρίς Δίαιτα, Έγινα σαν Μοντέλο»

Πλάκα στα δόντια: 7 Αποτελεσματικοί τρόποι για να την αφαιρέσετε μόνοι σας

Δυσανεξία στην γλουτένη: 8 σημάδια που δεν πρέπει να αγνοήσετε

Read More
Αφήστε το σχόλιο σας:
Viralman.gr