Όταν η πριγκίπισσα Νταϊάνα μάλωσε δημόσια τον άτακτο πρίγκιπα Χάρι - Το βίντεο που κάνει τον γύρο του κόσμου
Viralman.gr

Όταν η πριγκίπισσα Νταϊάνα μάλωσε δημόσια τον άτακτο πρίγκιπα Χάρι – Το βίντεο που κάνει τον γύρο του κόσμου

Πριγκίπισσα Νταϊάνα γιος: Έφυγε από την ζωή σε ηλικία μόλις 36 ετών. Παρόλα αυτα φαίνεται πως κάθε φορά μαθαίνουμε νέες πτυχές της ζωής της.

Πριγκίπισσα Νταϊάνα γιος: Ξανά στο προσκήνιο η Ντι

Βιογραφίες, λευκώματα, φωτογραφίες και συνεντεύξεις έρχονται κατά καιρούς στο φως. Υπενθυμίζουν στο κοινό τους λόγους που η Ντι υπήρξε τόσο ακαταμάχητα δημοφιλής. Πρόσφατα μία ακόμα συνέντευξη που η ίδια είχε δώσει στις αρχές της δεκαετίας του ’90. Προβλήθηκε από το Chanel 4 το 2017 ήρθε ξανά στο προσκήνιο μέσω των social media.

Ο κοκκινομάλλης γαλαζοαίματος υπήρξε πάντα αληθινό πειραχτήρι και το εν λόγω βίντεο το αποδεικνύει περίτρανα.Την στιγμή που ο δημοσιογράφος ρώτησε την Νταϊάνα αν κάποιος της είχε αγγίξει την καρδιά τελευταία ο γιος, τότε, Χάρι πετάχτηκε και είπε: «Ναι, εγώ!». Τότε ακούγεται καθαρά η μητέρα του να τον μαλώνει, λέγοντας: «Χάρι, σουτ» για να προσθέσει ότι δεν μπορεί να βάλεις τις λέξεις της στη σειρά.

Βέβαια η παρατήρηση αυτή δεν ήταν αρκετή για να βάλει τον ζωηρό Χάρι στη θέση του. Λίγο αργότερα η Νταϊάνα αναγκάζεται να τον μαλώσει ξανά, ζητώντας του επιτακτικά να σταματήσει και να καθίσει κάτω ήσυχος.Παρακάτω ακολουθεί το βίντεο με το απόσπασμα

Πηγή: enimerotiko.gr

Read More
Αφήστε το σχόλιο σας:
Viralman.gr