Όταν Σήκωσε τη Φωτογραφία του Νεκρού Γιου της στο Facebook την Έκραξαν. Ο Λόγος που το Έκανε θα σας Συγκινήσει.
Viralman.gr

Όταν Σήκωσε τη Φωτογραφία του Νεκρού Γιου της στο Facebook την Έκραξαν. Ο Λόγος που το Έκανε θα σας Συγκινήσει.

Μία θλιμμένη μητέρα μοιράστηκε μία σπαρακτική φωτογραφία του 12χρονου γιου της στο φέρετρο, αφού αυτοκτόνησε επειδή του έκαναν bullying για την σεξουαλικότητά του.

Ο Andrew Michael Leach βρέθηκε κρεμασμένος στο γκαράζ του πατέρα του στο Southaven την περασμένη εβδομάδα, από τον 15χρον αδερφό του.

Ένα σημείωμα αποκάλυπτε πως είχε αυτοκτονήσει αφού το bullying από τους συμμαθητές του είχε γίνει πιο έντονο και πλέον δεν τον άφηναν να βγει από την σχολική τουαλέτα.

Ο πατέρας του αγοριού είπε πως οι συμμαθητές του τον βασάνιζαν αφού παραδέχτηκε πως ήταν bisexual.

Τώρα, η οικογένειά του ανέβασε μία φωτογραφία στην οποία είναι στο φέρετρο ελπίζοντας να κάνουν τους νταήδες να καταλάβουν τα αποτελέσματα των πράξεών του.Η Cheryl Hudson είπε πως ο γιος της είχε αφήσει αρκετά παρόμοια σημειώματα και αυτό έδειχνε πως το σκεφτόταν για πολύ καιρό. 

Η Cheryl είπε πως μίλησε με τους δασκάλους του σχολείου αλλά δεν έκαναν τίποτα γι’αυτό.

«Είμαι συντετριμμένη. Δεν μπορώ να το πιστέψω. Ο άντρας μου, οι φίλοι μου και εγώ δεν θα σταματήσουμε να μιλάμε για το bullying. Θα σιγουρέψουμε πως ο θάνατος του γιου μου δεν θα είναι μάταιος.»Ο Matt Leach είπε πως οι γονείς θα πρέπει να κοιτάνε για αλλαγές στην συμπεριφορά των παιδιών τους, συμπεριλαμβανομένου της διατροφής και του ύπνου και να τους μιλάνε.

Παραδέχτηκε πως δεν είδε ποτέ τον πόνο που βίωνε ο γιος του κάθε μέρα.

«Πάντα φαινόταν χαρούμενος. Δεν είχα καταλάβει πως κάτι δεν πήγαινε καλά.»

Credit: dailymail.co.uk

Read More
Αφήστε το σχόλιο σας:
Viralman.gr