10 Σημεία στο Ανδρικό Κορμί που Ερεθίζουν Όλες τις Γυναίκες. Στο 5ο Δεν μπορεί να Αντισταθεί Καμία!
Viralman.gr

10 Σημεία στο Ανδρικό Κορμί που Ερεθίζουν Όλες τις Γυναίκες. Στο 5ο Δεν μπορεί να Αντισταθεί Καμία!

Ας συζητήσουμε αυτά τα σημεία του σώματος που οι γυναίκες λατρεύουν τόσο πολύ στους άντρες. Τις ελκύουν στους αγαπημένους τους ηθοποιούς και τραγουδιστές και θέλουν να τα βλέπουν και στους συντρόφους τους.

Όλοι ξέρουμε πως το χιούμορ είναι καλό χαρακτηριστικό, αλλά τι συμβαίνει με την εμφάνιση; Δείτε παρακάτω μία λίστα με τα 10 πιο ευαίσθητα σημεία στα αντρικά σώματα.

#1. Κορμός

Οι γυναίκες λατρεύουν την αντρική κοιλιά, χωρίς να χρειάζεται να είναι φέτες από την γυμναστική.

#2. Μάτια

Το να κοιτάει στα μάτια τον άντρα που της αρέσει είναι κάτι πολύ όμορφο για μία γυναίκα, ειδικά στην αρχή της σχέσης. Με μία ματιά μπορεί να συνδεθεί με το άλλο άτομο, να κοιτάξει στην ψυχή του, να διαβάσει τις επιθυμίες και τις σκέψεις του.

#3. Ώμοι

Οι ώμοι και τα χέρια έλκουν τις γυναίκες γιατί δείχνουν πόσο δυνατός είναι ένας άντρας.#4. Χείλια

Οι γυναίκες έλκονται στα σαρκώδη χείλη γιατί περιμένουν πολύ παθιασμένα φιλιά από αυτά.

#5. Χαμόγελο

Ένα όμορφο χαμόγελο συνδυασμένο με αισθησιακά χείλη μπορεί να τρελάνει μία γυναίκα. Πολλές κοιτάνε προσεκτικά και το πηγούνι.

#6. Χέρια

Τα χέρια είναι ένα εκπληκτικό κομμάτι του σώματος. Οι γυναίκες νιώθουν την σεξουαλικότητα ενός άντρα μέσα από τα χέρια του βλέποντας το πόσο δυνατός και ευγενικός μπορεί να είναι ταυτόχρονα.#7. Πλάτη

Πολλές γυναίκες λατρεύουν την πλάτη ενός άντρα, ειδικά όταν φαίνεται δυνατή. Όταν μία γυναίκα γρατζουνάει την πλάτη ενός άντρα στο κρεβάτι, νιώθει πιο βαθιά σύνδεση μαζί του.

#8. Πρόσωπο

Οι γυναίκες λατρεύουν τα μάτια και το χαμόγελο αλλά κοιτάνε γενικά το πρόσωπο ενός άντρα. Μέσα από τις εκφράσεις του, μπορούν να διαβάσουν την προσωπικότητα και τις προθέσεις του.

#9. Ποπός

Σε πολλές αρέσει να ακουμπάν τον ποπό του παρτενέρ τους κατά την διάρκεια της πράξης. Αυτό δίνει την ευκαιρία για περισσότερη ικανοποίηση.

Credit: betterme.guru

Read More
Αφήστε το σχόλιο σας:
Viralman.gr