Πα-τέρας Έβαλε το Παιδί του σε Σακούλα και το Πέταξε Επειδή Ήθελε Αγόρι Αντί για Κορίτσι.
Viralman.gr

Πα-τέρας Έβαλε το Παιδί του σε Σακούλα και το Πέταξε Επειδή Ήθελε Αγόρι Αντί για Κορίτσι.

Εγκατάλειψη μωρού: Με απλά λόγια, τέτοιες περιπτώσεις πρέπει να σταματήσουν. Ένας πατέρας, έριξε τη νεογέννητη κόρη του από έναν γκρεμό. Μετά από την αποκάλυψη του περιστατικού, ο πατέρας συνελήφθη από την αστυνομία.

Εγκατάλειψη μωρού: Τι ακριβώς συνέβη και η αιτία που δήλωσε ο δράστης

Σύμφωνα με τα κινεζικά μέσα ενημέρωσης, ο πατέρας πήρε το κορίτσι από το νοσοκομείο στην Guangzhou την περασμένη Παρασκευή. Την έβαλε μέσα σε μια πλαστική σακούλα και την πέταξε στο δάσος. Την στιγμή του περιστατικού, το μικρό κορίτσι δεν ζούσε περισσότερο από 6 ώρες.

Η αστυνομία προσδιόρισε τον άνθρωπο ως Λι. Ως από θαύμα, το μικρό κορίτσι προσγειώθηκε σε μερικά κλαδιά δέντρων και σώθηκε από τους διασώστες εγκαίρως. Είχε κολλήσει στα κλαδιά δέντρων για περίπου 12 ώρες.

    

Λίγο αργότερα, η αστυνομία ξεκίνησε τις έρευνες της και αποδείχτηκε ότι ο πατέρας ήταν ο κύριος ύποπτος. Μετά την σύλληψη του, ο Λι παραδέχτηκε ότι πήρε την κόρη του από το νοσοκομείο χωρίς να το πει σε κανέναν και την πέταξε στον γκρεμό, επειδή ήθελε να έχει γιο και όχι κόρη.Εγκατάλειψη μωρού: Η διάσωση του κοριτσιού

Αφού έψαξαν για λίγο, η ομάδα άκουσε τις κραυγές του μικρού κοριτσιού που έρχονταν από απόσταση περίπου 30 μέτρων στον γκρεμό. Ευτυχώς, το κορίτσι δεν ήταν ακόμα νεκρό.

Η ομάδα διάσωσης δήλωσε στους δημοσιογράφους ότι βρήκαν το μικρό κορίτσι μπλεγμένο μέσα σε πολλά κλαδιά δέντρων και εξαιτίας αυτού βρέθηκε ζωντανή.

Ευτυχώς γι ‘αυτήν, ήταν ελεύθερη από απειλητικές για τη ζωή τραυματισμούς.

    

Ο δράστης πρόσθεσε επίσης, ότι η οικογένειά του είχε πολλά οικονομικά προβλήματα.Αυτό είναι ένα κλασικό παράδειγμα της διάκρισης που αντιμετωπίζουν οι γυναίκες και τα παιδιά στην Κίνα. Πρέπει να σταματήσει αμέσως!

Διαβάστε επίσης:

Χρυσάφι: Τυχερός άντρας βρήκε ένα σβόλο χρυσού αξίας 65.000 ευρώ με ανιχνευτή μετάλλων

Θάνατος έφηβης: Πέθανε 90 λεπτά μετά από την κατανάλωση ενός μπισκότου

Κακοποίηση συζύγου: Ζηλιάρης άντρας σχεδόν τύφλωσε την γυναίκα του, αφού πίστευε πως έχει δεσμό

Read More
Αφήστε το σχόλιο σας:
Viralman.gr