Πα-Τέρας Σκότωσε τα 5 Παιδιά του και Σκόπευε να Λιώσει τα Πτώματα για να Μην τα Βρουν
Viralman.gr

Πα-Τέρας Σκότωσε τα 5 Παιδιά του και Σκόπευε να Λιώσει τα Πτώματα για να Μην τα Βρουν

Δολοφονία παιδιών: Ένας πατέρας ομολόγησε ότι σκότωσε τα πέντε μικρά παιδιά του. Είχε γράψει μια φρικιαστική λίστα στον τοίχο του σπιτιού του, στην οποία έλεγε: «να λιώσω τα σώματα», «να πριονίσω τα κόκαλα».

Δολοφονία παιδιών: Ποια τα εγκλήματα του πατέρα

Ο Timothy Jones αντιμετωπίζει θανατική ποινή, για τη δολοφονία των παιδιών του, Merah  8, Elias 7, Nahtahn 6, Gabriel 2 και Abigail 1 ετών, στο σπίτι τους στη Νότια Καρολίνα, ΗΠΑ.

Κατηγορείται ότι ξυλοκόπησε το ένα από τα παιδιά και στραγγάλισε τα άλλα τέσσερα μέχρι θανάτου. Στην συνέχεια τα τύλιξε σε πλαστικές σακούλες και τα είχε μαζί του για μια εβδομάδα.

Ο Τζόουνς τελικά έθαψε τα σώματα τους σε μια αγροτική πλαγιά κοντά στο Κάμεντ, Αλαμπάμα, ημέρες αργότερα το 2014, δήλωσαν οι αστυνομικοί.

«Καύση των σωμάτων»

«Ημέρα 1. Αξιοπιστία. Την πρώτη ημέρα καίγονται τα σώματα. Ημέρα 2. κόβουμε τα οστά». Ο Τζόουνς επίσης παραδέχτηκε ότι δεν είναι ένοχος λόγω παραφροσύνης.

Δολοφονία παιδιών: Πως τον έπιασαν

Συνελήφθη σε σημείο ελέγχου μεθυσμένων οδηγών στη συνοικία Smith, στο Μισισίπι, στις 6 Σεπτεμβρίου 2014. Οι αστυνομικοί μύριζαν μια φρικτή μυρωδιά που περιέγραψαν ως «μυρωδιά θανάτου».

Κατά τη διάρκεια της αναζήτησης του αυτοκινήτου του πατέρα, οι αστυνομικοί βρήκαν ένα κουβά με χημικά, αίμα, σκουλήκια και παιδικά ρούχα.Η ΜΥΡΩΔΙΑ ΤΟΥ ΘΑΝΑΤΟΥ

Ο επικεφαλής αντιπρόσωπος Marty Patterson δήλωσε στο δικαστήριο: «Καθώς πλησίαζα, το παράθυρο ήταν κατεβασμένο.

«Ερχόταν μια πολύ άσχημη μυρωδιά από το αυτοκίνητο.

«Ήταν η μυρωδιά της αποσύνθεσης. Την αποκαλώ μυρωδιά του θανάτου. «

Τις επόμενες τρεις ημέρες, οι αστυνομικοί του Μισσισσιπής, με τη βοήθεια του πατέρα του Τζόουνς Tim Jones Sr., ανέκριναν τον Τζόουνς και τελικά τον έκαναν να ομολογήσει για τις πράξεις του.

ΠΕΤΑΜΕΝΑ ΤΑ ΠΤΩΜΑΤΑ ΣΕ ΣΑΚΟΥΛΕΣ ΣΚΟΥΠΙΔΙΩΝ

Είπε στην αστυνομία ότι είχε αφήσει τα σώμα τους σε σακούλες σκουπιδιών, περίπου 300 χιλιόμετρα μακριά από το σημείο που τον συνέλαβαν.Κατά την εναρκτήρια δήλωσή τους, οι δικηγόροι υπεράσπισης του δράστη, δήλωσαν ότι ο Τζόουνς έχει σχιζοφρένεια και επεσήμαναν διάφορους παράγοντες όπως η χρήση ναρκωτικών, ότι οφείλονται για τις πράξεις του.

Ο Τζόουνς, 37 ετών, ήταν μηχανικός λογισμικού και του δόθηκε η επιμέλεια των παιδιών του μετά την άρση του γάμου του.

Ο μηχανικός ηλεκτρονικών υπολογιστών δεν τα κατάφερνε ως πατέρας, σύμφωνα με τα αρχεία του Τμήματος Κοινωνικής Πρόνοιας, των οποίων οι υπάλληλοι επισκέφτηκαν το σπίτι δώδεκα φορές μέσα στο διάστημα τριών χρόνων.

Διαβάστε επίσης:

Τεκίλα: Υπάρχουν στοιχεία που δείχνουν πως μπορεί να σας βοηθήσει να χάσετε βάρος

Δολοφονία παιδιών: Πατέρας σκότωσε τα παιδιά του και τους έβαλε φωτιά

Γονίδια: Έρευνες δείχνουν πως πέρνουμε τα περισσότερα από την μαμά της μητέρας

Read More
Αφήστε το σχόλιο σας:
Viralman.gr