Παγκόσμιο Εγκεφαλικό... Αυτή Είναι η Νέα Ταινία που θα Κάνει Κάθε Άντρα να Θέλει να Πάει Σινεμά.
Viralman.gr

Παγκόσμιο Εγκεφαλικό… Αυτή Είναι η Νέα Ταινία που θα Κάνει Κάθε Άντρα να Θέλει να Πάει Σινεμά.

Πρόσφατα ανακοίνωσε πως θα κάνει  ένα διάλειμμα από τις σπουδές της στις Πολιτικές Επιστήμες στο UCLA, προκειμένου να κυνηγήσει το όνειρό της στην ηθοποιία.

Και η απόφαση της Ariel Winter φαίνεται πως απέδωσε την Τρίτη καθώς δημοσιεύτηκαν φωτογραφίες από την ταινία της «The Last Movie Star.»

Η 20χρονη ηθοποιός, που υποδύεται το άγριο παιδί Lil McFougal, απείχε πολύ από τον χαρακτήρα αυτόν, καθώς απόλαυσε μία έντονη συνάντηση με τον συμπρωταγωνιστή της, πριν γδυθεί για να κάνει ένα μπάνιο. 

Η Ariel φαίνεται να έχει ψεύτικα τατουάζ, έντονα κόκκινα μαλλιά και αρκετά σκουλαρίκια για τα γυρίσματα, προκειμένου να μεταμορφωθεί σε γκοθ χαρακτήρας.Τριγυρνάει στο δωμάτιο φορώντας μόνο ένα μπλουζάκι και ένα εσώρουχο και δείχνει τα προσόντα της καθώς αλλάζει μετά το έντονο απόγευμα.

Σε μια αργότερη σκηνή επιστρέφει από την δουλειά και γδύνεται στην κάμερα καθώς ο χαρακτήρας της απολαμβάνει ένα χαλαρωτικό μπάνιο και ένα ποτήρι κόκκινο κρασί – έχοντας μόνο φούσκες να κρύβουν τα επίμαχα σημεία.Σε μία συνέντευξη, η 20χρονη είπε: «Λατρεύω το UCLA αλλά προς το παρόν κάνω ένα διάλειμμα έτσι ώστε να μπορέσω να κυνηγήσω το όνειρό μου και να ζήσω την ζωή μου περισσότερο, γιατί είχα πολλές υποχρεώσεις.»

«Πιστεύω πως η μόρφωση είναι πολύ σημαντική. Μου αρέσει εκεί. Μου αρέσει να μαθαίνω.»

«Μου αρέσει να δοκιμάζω νέα και διαφορετικά πράγματα.»

Credit: dailymail.co.uk

Read More
Αφήστε το σχόλιο σας:
Viralman.gr