Παράτησαν Ανάπηρο Σκυλί στο Δρόμο, με Χαλασμένο Καροτσάκι και Δίπλα του Άφησαν Ένα Κουτί Πάνες
Viralman.gr

Παράτησαν Ανάπηρο Σκυλί στο Δρόμο, με Χαλασμένο Καροτσάκι και Δίπλα του Άφησαν Ένα Κουτί Πάνες

Εγκατάλειψη ζώου: Δυστυχώς, τα σκυλιά που ζουν σε καταφύγια ζώων και έχουν αναπηρίες, δεν επιλέγονται εύκολα για να ζήσουν σε ένα σπιτικό. Οι περισσότεροι που υιοθετούν σκυλιά, ψάχνουν νεαρά σκυλιά χωρίς ιατρικά θέματα.

Εγκατάλειψη ζώου: Τι ακριβώς συνέβη

Ως αποτέλεσμα, τα σκυλιά με ειδικές ανάγκες συνήθως απορρίπτονται.

Η Lunita, είναι ένα σκυλί που πίστευε πως θα βρει μια στοργική οικογένεια που θα ήταν πρόθυμη να την φροντίσει. Μια μέρα, όλα αυτά άλλαξαν.

Την εγκατέλειψαν στο δρόμο. Όταν την βρήκαν, ήταν δεμένη έξω από ένα τοπικό κατάστημα περιποίησης ζώων στην Αργεντινή. Το σκυλί είναι παράλυτο και οι ιδιοκτήτες του δεν την ήθελαν πλέον. Οι άνθρωποι αυτοί απλά αποφάσισαν ότι θα γίνει το πρόβλημα κάποιου άλλου. Πώς μπορεί κάποιος να είναι τόσο σκληρός σε ένα αθώο σκυλί;

Η Lunita δεν άξιζε αντιμετώπιση τέτοιου είδους. Σε κανένα ανάπηρο ζώο δεν αξίζει. Ένας περαστικός ήθελε να σιγουρευτεί ότι επρόκειτο να λάβει τη βοήθεια που τόσο απεγνωσμένα χρειαζόταν. Την πήγαν σε κλινική ζώων. Της δόθηκε η φροντίδα που χρειαζόταν και της παρείχαν ένα αναπηρικό καροτσάκι που να λειτουργεί!



Εγκατάλειψη ζώου: Της βρήκαν μέχρι και οικογένεια

Τώρα που είχε και πάλι τροχούς, επανήλθε στη ζωή. Ενώ οι διασώστες δεν ήταν σε θέση να εντοπίσουν τους πρώην ιδιοκτήτες της, αποφάσισαν να της βρουν μια νέα οικογένεια. Μια οικογένεια προσπάθησε να την φροντίσει, αλλά αναγκάστηκε να την φέρει πίσω στο καταφύγιο ζώων. Όταν το καταφύγιο ανέβασε την ιστορία της Lunita στο διαδίκτυο, υπήρχε τεράστια ανταπόκριση.

Όλοι αισθάνθηκαν απαίσια για τους άθλους που πέρασε. Ήθελαν να σιγουρευτούν ότι δεν θα υποφέρει πλέον. Τώρα η Lunita ταξίδεψε στις Ηνωμένες Πολιτείες και ζει τη ζωή που πάντα της άξιζε.



Ζούσε μια υπέροχη ζωή μέχρι τα 11α γενέθλια της όπου τελικά αρρώστησε. Δυστυχώς, η Lunita πέθανε λίγο αργότερα. «Άλλαξε τη ζωή μου για πάντα. Την αγάπησα τόσο πολύ «, δήλωσε η μητέρα της Lunita σε μια ανάρτηση της στο Facebook.

Εάν θέλετε να μάθετε περισσότερα για την Lunita, δείτε το βίντεο παρακάτω.

Διαβάστε επίσης:

Κάλοι: Πως να τους αντιμετωπίσετε με φυσικό τρόπο

Σεξουαλική παρενόχληση: Δήλωσε ένοχος σε 35 υποθέσεις παιδικής σεξουαλικής κακοποίησης και τον άφησαν ελεύθερο

HIV: Είχε τον ιό και μόλυνε περισσότερα από 500 άτομα για να ξεσπάσει

Read More
Αφήστε το σχόλιο σας:
Viralman.gr