Πατέρας Βάζει Κάτω την Κόρη του, την Κουρεύει Γουλί για Τιμωρία και Δέχεται Συγχαρητήρια για την Πράξη του
Viralman.gr

Πατέρας Βάζει Κάτω την Κόρη του, την Κουρεύει Γουλί για Τιμωρία και Δέχεται Συγχαρητήρια για την Πράξη του

Σκληρές τιμωρίες: Δεν μας αρέσει να το παραδεχόμαστε, αλλά μερικές φορές τα παιδιά μας κάνουν μεγάλα λάθη και όταν το κάνουν, είναι δική μας η ευθύνη να τα πειθαρχήσουμε.

Σκληρές τιμωρίες: Ποια η τιμωρία του κοριτσιού και γιατί

Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο ένας μπαμπάς απαίτησε από την κόρη του να ξυρίσει το κεφάλι της τελείως, αφού την έπιασαν να ασκεί εκφοβισμό για τη διασκέδαση της, σε μια άλλη μαθήτρια που είχε χάσει όλα τα μαλλιά της από χημειοθεραπεία.

Σκληρές τιμωρίες: Το πρόβλημα ξεκίνησε όταν η 16χρονη προκάλεσε εκφοβισμό σε μια άλλη μαθήτρια στο σχολείο.

Με την πρώην γυναίκα μου, έχουμε μια 16χρονη κόρη για την οποία έχω την πλήρη κηδεμονία. Το αναφέρω αυτό επειδή δεν ζήτησα την άδεια της μητέρας σε αυτό που ακολουθεί.

Η κόρη μου άσκησε εκφοβισμό σε μια μαθήτρια, που έχασε τα μαλλιά της από χημειοθεραπεία. Επιπλέον της έβγαλε την περούκα. Υποτίθεται πως οι δύο μαθήτριες είχαν κάποιο προηγούμενο, ωστόσο δεν το θεωρώ δικαιολογία για την συμπεριφορά της.

Δεν έδειξε καμία μετάνοια περί του ζητήματος. Μου είπε ότι το άλλο κορίτσι άξιζε να πάθει ότι έπαθε.Έδωσα στην κόρη μου δύο επιλογές:

  • Να πετάξω οποιαδήποτε ηλεκτρονική συσκευή της ανήκει και να μην της ξανά αγοράσω πότε κάποια (Της το είπα αυτό, κυρίως για να την εξαναγκάσω να επιλέξει την δεύτερη επιλογή)
  • Θα πάει σε ένα κομμωτήριο και θα ξυρίσει τα μαλλιά της.

Φυσικά, η κόρη του επέλεξε να χάσει τα μαλλιά της από το να χάσει το κινητό της, αλλά αυτό δεν σήμαινε ότι ήταν χαρούμενη για την επιλογή της.

Παρόλο που τόσο η κόρη του όσο και η πρώην σύζυγός του αντέδρασαν με την τιμωρία, ο πατέρας ήταν αποφασισμένος να την αναγκάσει να την ολοκληρώσει.

Ο πατέρας δήλωσε πως όλοι πιστεύουν ότι το παράκανε και η μητέρα είναι έξαλλη μαζί του, αφού όπως είπε: «Τώρα θα γίνει στόχος εκφοβισμού». Σύμφωνα με τον πατέρα όμως, αυτό είναι ακριβώς αυτό που ήθελε να πετύχει. Να της διδάξει λίγη συμπόνια.

«Σκέφτηκα την τιμωρία αυτή, επειδή η κόρη μου είχε μια εξαιρετικά έντονη έλλειψη συμπάθειας για το κορίτσι που εκφόβισε». Οι πράξεις της έγιναν ακόμα πιο προσωπικές, επειδή ο πατέρας είχε χάσει τη μητέρα του από καρκίνο του μαστού όταν ήταν στα 20 του.«Η κόρη μου την γνωρίζει την ιστορία αυτή και πραγματικά με απογοητεύει η συμπεριφορά της. Έδειξε πλήρη έλλειψη συμπάθειας και ελπίζω ότι το να πηγαίνει στο σχολείο φαλακρή για το επόμενο διάστημα θα της διδάξει ένα μάθημα».

Φυσικά οι αντιδράσεις από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ποικίλουν.

Άλλοι πιστεύουν πως ο πατέρας το παράκανε, ενώ άλλοι στηρίζουν τις πράξεις του πατέρα.

Διαβάστε επίσης:

Η μεγαλύτερη σε ηλικία μητέρα: Γέννησε δίδυμα στην ηλικία των 70 ετών

Ντομάτες: Αυτός είναι ο σωστός τρόπος φυτέματος ντομάτας – Θα φτάσει σχεδόν τα 3 μέτρα

Μικροσκοπικά Σπίτια: Αυτό είναι ίσως το πιο μοντέρνο σπίτι που έχετε δει ποτέ

Read More
Αφήστε το σχόλιο σας:
Viralman.gr