Παιδί, 18 Μηνών, Ένα Βήμα Πριν το Θάνατο, Λόγω Ηλιθιότητας Ανθρώπου
Viralman.gr

Παιδί, 18 Μηνών, Ένα Βήμα Πριν το Θάνατο, Λόγω Ηλιθιότητας Ανθρώπου

Ρατσισμός: Μια ομοφοβική γυναίκα ακύρωσε τη δωρεά της ύψους 7.000 ευρώ περίπου, για ένα παιδί που πάσχει από καρκίνο. Αυτό έγινε όταν διαπίστωσε ότι το κορίτσι το μεγάλωσαν δύο λεσβίες μαμάδες.

Ρατσισμός: Τι ακριβώς συνέβη

Η Callie Shaffer, από το Cincinnati, πάσχει από νευροβλάστωμα στο 4 στάδιο και οι γονείς της, της είπαν ότι χρειάζεται 18 μήνες χημειοθεραπείας και ακτινοθεραπείας για να γίνει καλά.

Αλλά όταν ένα μέλος της οικογένειας δημιούργησε μια σελίδα συλλογής χρημάτων για την κάλυψη των ιατρικών εξόδων, οι μαμάδες από το 18 μηνών μωρό τους, Tiffany και Albree, έλαβαν ένα μήνυμα μίσους. Το μήνυμα έλεγε ότι το μικρό κορίτσι δεν θα πάρει τα χρήματά λόγω της σεξουαλικότητας του ζευγαριού.

Ο αποστολέας, ένας χρήστης του Facebook που ονομάζεται Bren Marie, γράφει μάλιστα ότι ο Θεός αρρώστησε την Callie επειδή δεν είχε τόσο μαμά όσο και μπαμπά.

Ρατσισμός: Απλά μίσος

Το μήνυμα έλεγε ακριβώς: «Οι προσευχές μου για την Callie. Θα ήθελα να δωρίσω 7.000 ευρώ στο λογαριασμό της, αλλά ανακάλυψα ότι οι γονείς της είναι λεσβίες.

«Επέλεξα να δωρίσω στον St Jude λόγω αυτού του γεγονότος. Συγνώμη.«Θα εξακολουθώ να προσεύχομαι γι ‘αυτήν, αλλά ίσως είναι ο τρόπος του Θεού να τραβήξει την προσοχή σας διότι χρειάζεται μια μαμά και έναν μπαμπά, όχι 2 μαμάδες.»

Το ζευγάρι δεν απάντησε στον αποστολέα, ο οποίος από τότε έχουν διαγράψει το Facebook της.

Είπαν: «Προσπαθήσαμε να μην θυμώσουμε, αλλά ήταν δύσκολο.

Ρατσισμός: Πως το αντιμετώπισε η οικογένεια

«Δεν μπορούσα να πιστέψω ότι επικοινώνησε μαζί μας για να μας το πει ευθέως. Θα μπορούσε να μην δωρίσει τίποτα και να αγνοήσει τη σελίδα. «

Ευτυχώς, το μήνυμα ώθησε άλλους να δωρίσουν στο ταμείο της Callie.

Ένα άτομο σχολίασε: «Ένα παιδί που παλεύει για τη ζωή δεν πρέπει να υποφέρει για οποιονδήποτε λόγο. Απλά επειδή έχει δύο μητέρες, δεν είναι λόγος για να μην βοηθήσει κάποιος. Μείνε δυνατή Callie! »«Να πνίξουμε το μίσος με την αντίστοιχη αγάπη και ευχές», είπε άλλος.

Ρατσισμός: Τι είναι το νευροβλάστωμα

Το νευροβλάστωμα είναι ένας τύπος καρκίνου που αναπτύσσεται σε νευρικά κύτταρα που καθυστέρησαν να αναπτυχθούν όταν ακόμα βρίσκονταν στη μήτρα.

Είναι άγνωστο τι προκαλεί τον καρκίνο, αλλά επηρεάζει περίπου 100 παιδιά στο Ηνωμένο Βασίλειο κάθε χρόνο. Πολλά από αυτά είναι κάτω των πέντε ετών.

Εκτός από τη χημειοθεραπεία και την ακτινοθεραπεία, η Callie χρειάζεται μεταμόσχευση μυελού των οστών και επίσης χρειάζεται να κάνει χειρουργική επέμβαση για την αφαίρεση του όγκου.

Διαβάστε επίσης

Δολοφονία μωρού: Μητέρα άφησε το 3χρονο παιδί της να λιμοκτονήσει

Τζένιφερ Λόπεζ: Επιδεικνύει τις φανταστικές της καμπύλες

Δολοφονία παιδιού: Άγριος ξυλοδαρμός και κακοποίηση μέχρι θανάτου

Read More
Αφήστε το σχόλιο σας:
Viralman.gr