Πιέστε απαλά τις Πατούσες του Μωρού σας σε Αυτά τα Σημεία. Tο Αποτέλεσμα αφήνει άφωνους ακόμα και τους Παιδιάτρους
Viralman.gr

Πιέστε απαλά τις Πατούσες του Μωρού σας σε Αυτά τα Σημεία. Tο Αποτέλεσμα αφήνει άφωνους ακόμα και τους Παιδιάτρους

Η Ρεφλεξολογία είναι μια αρχαία τεχνική χρήσης σημείων πίεσης σε όλο το σώμα για την ανακούφιση του πόνου και μπορεί να είναι μια φυσική εναλλακτική λύση για όσους θέλουν να ανακουφίσουν τον πόνο.

Οι άνθρωποι προσπαθούν να βοηθήσουν τα μικρά παιδιά τους μέσω της ρεφλεξολογίας, ειδικά όταν πρόκειται για μικρά μωρά που εξακολουθούν να κλαίνε ότι και να κάνετε.

1) Πόνος στο κεφάλι και τα δόντια

Τα μωρά συχνά έχουν πόνο στο κεφάλι και στα δόντια. Αν παρατηρήσετε ότι το παιδί σας έχει αυτούς τους πόνους, κάντε μασάζ τις άκρες των ποδιών του!

2) Πόνος πιο χαμηλά από την κοιλία

Ο πόνος χαμηλά μπορεί να είναι ενοχλητικός για έναν ενήλικα, αλλά για βρέφη που δεν το έχουν βιώσει ποτέ πριν, μπορεί να είναι μια καθαρή αγωνία. Για ανακούφιση, κάντε μασάζ στο κέντρο κάτω από τα δάκτυλα του μωρού σας.3) Πόνος στο στήθος

Όταν το παιδί σας περνάει από συμφόρηση στο στήθος, ανακούφιση μπορεί να βρεθεί στα πόδια, ακριβώς κάτω από τα δάχτυλα των ποδιών και πάνω από την αψίδα. Εφαρμόστε απαλή πίεση και κάντε μασάζ με κυκλική κίνηση για να ανακουφίσετε τα προβλήματα συμφόρησης και βήχα.

4) Πόνος στο στομάχι

Για τα παιδιά που πάσχουν από κακώσεις, σπασμούς, σφίξιμο και δυσκολία στην αναπνοή, κάντε μασάζ το κέντρο του ποδιού εκεί όπου η αψίδα ξεκινά.

5) Πόνος στην κοιλιά (άνω και κάτω)

Για δυσκοιλιότητα, καούρα και δυσπεψία, κάντε μασάζ μεταξύ της μέσης του ποδιού του παιδιού σας και προς τα δάχτυλα των ποδιών τους. Εάν το μωρό έχει πόνους από αέρια και φούσκωμα στο έντερο, κάντε μασάζ μεταξύ του μέσου των ποδιών και της φτέρνας.6) Πόνος στους γοφούς

Ο πόνος στους γοφούς μπορεί να είναι ένα κοινό ζήτημα για τους νέους, αλλά για τα μωρά είναι επώδυνος και τον βιώνουν όταν αναπτύσσονται.

Τρίψτε τη φτέρνα τους για να βοηθήσετε με αυτό το πρόβλημα! Το μασάζ στη φτέρνα μπορεί να είναι χρήσιμο για τη δυσκοιλιότητα και τις στομαχικές διαταραχές επίσης!

Ενώ τα σοβαρά ζητήματα θα πρέπει πάντα να λέγονται στον γιατρό σας, μερικά καθημερινά θέματα μπορούν να λυθούν με τη ρεφλεξολογία. Δοκιμάστε τα για να βοηθήσετε τα παιδιά σας!

Credit: relieved.co

Read More
Αφήστε το σχόλιο σας:
Viralman.gr