"Πήγα για Ένα Σφράγισμα στον Οδοντίατρο και Κατέληξα Χωρίς Χέρια, Πόδια και Πρόσωπο"
Viralman.gr

«Πήγα για Ένα Σφράγισμα στον Οδοντίατρο και Κατέληξα Χωρίς Χέρια, Πόδια και Πρόσωπο»

Σήψη: Ένας επιζών από σηψαιμία, δήλωσε πως ξύπνησε από κώμα για να ανακαλύψει ότι τα χέρια του, τα πόδια του και μέρος του προσώπου του, είχε ακρωτηριαστεί και αφαιρεθεί.

Σήψη: Ποιες ήταν οι συνέπειες της σηψαιμίας

Ο Tom Ray ήταν υγιής και με καλή σωματική κατάσταση. Ζούσε στο Rutland, στα Ανατολικά Μίντλαντς πριν αποκτήσει σήψη σε ηλικία 38 ετών το 1999. Πέρασε τρεις μήνες σε κώμα. Εκείνο το διάστημα, η γυναίκα του με όνομα Nic, γέννησε το δεύτερο παιδί τους Fred, ένας αδελφός για την Grace.

Λόγω της ασθένειάς του, η οικογένεια έχασε την επιχείρησή της και αναγκάστηκε να πουλήσει το σπίτι τους. Η Νικ είναι τώρα ο φροντιστής του.

Σήψη: Ποια ήταν η αιτία της σηψαιμίας

Η σηψαιμία του Ray, προκλήθηκε από ένα κόψιμο στο ούλο κατά τη διάρκεια μιας επίσκεψης στον οδοντίατρο, σε συνδυασμό με μια λοίμωξη στο στήθος. Σύντομα οδήγησε σε εμετό και υψηλή θερμοκρασία.

Έπεσε σε κώμα και όταν ξύπνησε δεν μπορούσε να αναγνωρίσει τη σύζυγό του.«Το πραγματικό πρόβλημα, ήταν η καθυστέρηση στην επιστροφή των αποτελεσμάτων από τις εξετάσεις αίματος. Χρειάστηκε πάρα πολλές ώρες. Τη στιγμή που επέστρεψαν με σαφή διάγνωση πως έχω σήψη, ήταν πολύ αργά. Η σήψη σε σκοτώνει μέσα σε λίγες ώρες.

«Όσοι γιατροί με έλεγξαν, δεν σκέφτηκαν καν ότι μπορεί να είναι κλασικά σημάδια σηψαιμίας.»«Δεν ήξεραν τι συμβαίνει. Απλώς με έβαλαν σε μια αίθουσα, οι κουρτίνες ήταν κλειστές γύρω μου και με άφησαν να πεθάνω.» Ο κ. Ray ζήτησε περισσότερη υποστήριξη και υποχρεωτική εκπαίδευση για όλα τα μέλη των επαγγελμάτων νοσηλευτικής και μαιευτικής.

«Λανθασμένα αποτελέσματα για τους ασθενείς, είναι εξίσου δραματικά για το προσωπικό, τους φίλους και την οικογένεια. Και θα συνεχίσουν να συμβαίνουν εάν το νοσηλευτικό προσωπικό είναι υπερβολικά εκτεταμένο, υποβαθμισμένο και δίχως υποστήριξη.»

Διαβάστε επίσης:

Τα Τραγικά Λάθη της Βασιλικής Οικογένειας που Εξόργισαν την Βασίλισσα Ελισάβετ

Παραλία και μπικίνι: Γυναίκα έβαλε όλους όσους την κορόιδευαν στην θέση τους

Παλιά σπίτια: Ζευγάρι βρήκε εξοχικό που είναι στην κυριολεξία παγωμένο στο χρόνο

Read More
Αφήστε το σχόλιο σας:
Viralman.gr