Πήλιο: Αρρωστημένη εκδίκηση για τον χωρισμό «Πάγωσε» η κοπέλα μόλις είδε το βίντεο που της έστειλε
Viralman.gr

Πήλιο: Αρρωστημένη εκδίκηση για τον χωρισμό «Πάγωσε» η κοπέλα μόλις είδε το βίντεο που της έστειλε

Ένα πρωτοφανές περιστατικό έχει συνταράξει τις τελευταίες ώρες το Πήλιο. Ο δράστης υλοποίησε αυτό που είχε στο μυαλό του και το τράβηξε σε βίντεο…

Πρόκειται για ένα βίντεο που δείχνει τις αρρωστημένες κινήσεις του. Τον τρόπο που θέλησε να πάρει εκδίκηση από την πρώην του, επειδή τον χώρισε. Αποφάσισε λοιπόν αρχικά να κλέψει μία μηχανή και στη συνέχεια να πάει στο σπίτι της νεαρής. Εκεί έκανε διάρρηξη και άφησε πίσω του καταστροφές. Όλα αυτά τα κατέγραψε σε βίντεο που λίγο αργότερα της έστειλε.Ο 34χρονος πάντως λίγο αργότερα συνελήφθη με τις κατηγορίες της κλοπής, της διάρρηξης και της πρόσκλησης φθορών σε ξένη ιδιοκτησία. Σύμφωνα με την Αστυνομία, ο νεαρός έκλεψε χθες το βράδυ (18-09-2021) δίκυκλη μοτοσικλέτα ιδιοκτησίας μιας 51χρονης και διέρρηξε το σπίτι της 39χρονης πρώην συντρόφου του στη Μηλίνα, προκαλώντας φθορές στο εσωτερικό και εξωτερικό του σπιτιού.

Σύμφωνα με το magnesianews.gr, βιντεοσκόπησε τη διάρρηξη και έστειλε το βίντεο μέσω Facebook στην 39χρονη πρώην σύντροφό του, απειλώντας και εξυβρίζοντάς την. Η γυναίκα όταν είδε το βίντεο, κατήγγειλε το περιστατικό στην Αστυνομία κι ο άνδρας συνελήφθη.

Πηγή : newsit.gr

Read More
Αφήστε το σχόλιο σας:
Viralman.gr