Πιο αιχμηρός δεν γίνεται: Τα 7 πρώτα σκίτσα του Αρκά για την κυβέρνηση Μητσοτάκη [εικόνες]
Viralman.gr

Πιο αιχμηρός δεν γίνεται: Τα 7 πρώτα σκίτσα του Αρκά για την κυβέρνηση Μητσοτάκη [εικόνες]

Η κρυστάλλινη μπάλα μας αυτήν την φορά δεν ταξιδεύει πολύ μακριά στο μέλλον. Μόλις λίγους μήνες μπροστά, όταν η παράσταση νίκης της Νέας Δημοκρατίας και στις βουλευτικές εκλογές της δώσει αυτοδυναμία να κυβερνήσει μόνη και χαλαρή.

Η περίοδος αυτή φυσικά δε θα είναι περίοδος χάριτος από κανέναν και ιδιαίτερα από τους σατιρικούς μας γελοιογράφους. Αυτούς που έγιναν σύμβολο της πολιτικής διαδικτυακής σάτιρας της εποχής του Facebook, των κοινοποιήσεων, των like και της αποθέωσης στα σχόλια.

O σπουδαιότερος εκπρόσωπός της θα συνεχίσει το έργο του ελέγχου της νέας κυβέρνησης μέσα από την πένα του όπως έκανε σχεδόν 40 χρόνια τώρα, με εξαίρεση τα περίπου 35, ασήμαντης πολιτικής αξίας, χρόνια πριν το 2014.

Χωρίς να μπορούμε καν να πλησιάσουμε το μυαλό της αυθεντίας του χιούμορ, θα επιχειρήσουμε να προβλέψουμε κάποια από τα πολύ δηκτικά και αιχμηρά σκίτσα του στο κοντινό μέλλον, στο μέλλον την κυβέρνησης της ΝΔ του Κυριάκου Μητσοτάκη.

Προς θεού, δεν είναι κριτική στον μεγάλο καλλιτέχνη, δεν είμαστε φασίστες ούτε πληρωμένα τρολ των 60 λεπτών ανά tweet. Μόνο αυτοί εξάλλου κάνουν κριτική στο τοτέμ του ελληνικού σκίτσου. Εγκάθετοι και λογοκριτές που δεν αφήνουν τον καλλιτέχνη να «δώσει πόνο» όπως του ζητούν οι όψιμοι επευφημητές της καριέρας του ανένταχτου σκιτσογράφου.Αυτά είναι τα 7 πρώτα σκίτσα του Αρκά για την κυβέρνηση Μητσοτάκηπηγη: menshouse.gr

Read More
Αφήστε το σχόλιο σας:
Viralman.gr