Ποιο είναι το Πρώτο Πράγμα που Προσέχουν οι Γυναίκες όταν Βλέπουν έναν Άντρα. Η Απάντηση θα σας Σοκάρει.
Viralman.gr

Ποιο είναι το Πρώτο Πράγμα που Προσέχουν οι Γυναίκες όταν Βλέπουν έναν Άντρα. Η Απάντηση θα σας Σοκάρει.

Είτε μας αρέσει, είτε όχι, σχεδόν πάντα κρινόμαστε. Από την στιγμή που θα πάμε για συνέντευξη ή θα πάμε στο σπίτι των γονιών της κοπέλας μας για πρώτη φορά.

Αυτό μπορεί να είναι και καλό και κακό, ανάλογα το πόσο προσπαθούμε να κάνουμε καλή εντύπωση και πόσο τα καταφέρνουμε.

Όταν πρόκειται  για τις γυναίκες όμως, υπάρχουν κάποια συγκεκριμένα πράγματα που κοιτάνε όταν γνωρίζουν κάποιον και πιθανώς δεν είναι αυτό που νομίζετε.

Χρησιμοποιώντας την τεχνολογία, οι ερευνητές κατέγραψαν την κίνηση των ματιών των γυναικών και είδαν σε ποια σημεία του σώματος επικεντρώνονται όταν βλέπουν για πρώτη φορά κάποιον.

Σε ένα σκηνικό όπου υπήρχε ένας άντρας που φορούσε μαγιό, τα μάτια των γυναικών πήγαιναν κατευθείαν στους κοιλιακούς. Μετά στο πρόσωπο και μετά στους ώμους και τους δικέφαλους.Αυτό που έκανε εντύπωση στους ερευνητές ήταν πως οι γυναίκες δεν κοίταξαν καθόλου τον καβάλο.

Στον δρόμο, μία γυναίκα κοιτάει πρώτα τα μάτια κάποιου. Μετά το χαμόγελό του και στην συνέχεια αναλύει το ύψος του. Σε πολλές περιπτώσεις κοιτούσαν επίσης και τα χέρια του.

Τέλος, μία γυναίκα θα προσέξει το στυλ ενός άντρα. Αυτό που φαίνεται ελκυστικό στην μία μπορεί να είναι εντελώς το αντίθετο για μία άλλη, οπότε ντυθείτε απλά όπως σας ταιριάζει και νιώθετε άνετα.Ωστόσο, ανεξάρτητα από το σενάριο, υπήρχε ένας παράγοντας που είναι πιο ελκυστικός από τους άλλους.

Σύμφωνα με τους ερευνητές, ένα χαρακτηριστικό που δεν φαίνεται τόσο ελκυστικό μπορεί εύκολα να παραλειφθεί από την αυτοπεποίθηση κάποιου.

Από την άλλη, όλοι είναι διαφορετικοί και έχουν διαφορετικό γούστο. Όσο είστε ο εαυτός σας, θα τραβήξετε κοντά σας την γυναίκα που σας ταιριάζει.

Credit: vt.co

Read More
Αφήστε το σχόλιο σας:
Viralman.gr