Πώς είναι σήμερα 5 από τα μοντέλα των 90s που σάρωναν στις πασαρέλες.
Viralman.gr

Πώς είναι σήμερα 5 από τα μοντέλα των 90s που σάρωναν στις πασαρέλες.

Ηχρυσή εποχή για τον κόσμο της μόδας ήταν τα 90s. Τα μοντέλα που έκαναν καριέρα εκείνη την εποχή ήταν οι celebrities που όλοι ήθελαν στα εξώφυλλα και τις τηλεοπτικές εκπομπές. Κάθε τους εμφάνιση γινόταν αντικείμενο συζήτησης και φυσικά η προσωπική τους ζωή ήταν τροφή για πολλά δημοσιεύματα. Πολλά από τα μοντέλα αυτά περπάτησαν και σε διεθνείς πασαρέλες κάνοντας μια πραγματικά αξιοζήλευτη παρέα. Βέβαια, το μόντελινγκ δεν κρατά για πάντα και μεγαλώνοντας ο καθένας τράβηξε το δικό του δρόμο.

Με αφορμή μία ανάρτηση που έκανε η Φιλίππα Μάθιους στον λογαριασμό της στο instagram από το fashion club των 90s αναζητήσαμε τι κάνουν σήμερα από αυτά τα μοντέλα. Δεν είναι η πρώτη φορά που νοσταλγεί αυτές τις στιγμές και τις μοιράζεται με τους διαδικτυακούς της φίλους.

Στη φωτογραφία μπορείς να διακρίνεις τέσσερα κορίτσια και δύο αγόρια που λατρέψαμε την εποχή εκείνη: Μαρίνα Τσιντικίδου, Έλενα Κουντουρά, Ξένια, Φώτης Γαννιώτης, Φιλίππα Μάθιους και Μάνος Πανταζής.

Φιλίππα Μάθιους

Ανεβάζει φωτογραφίες από τη μακρινή Αυστραλία που είναι ο τόπος καταγωγής της. Έζησε και εργάστηκε για πολλά χρόνια στην Ελλάδα. Παντρεύτηκε τον επιχειρηματία Αλέξη Θεοδωρίδη και μετά από κοινή απόφαση αποφάσισαν να μετακομίσει στην Αυστραλία με τα δυο τους παιδιά.Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Out tree hugging🌲🍃🌳🌴🌿 Tree hugging has been shown to strengthen mind and body. Hugging a tree increases levels of hormone oxytocin. This hormone is responsible for feeling calm and emotional bonding. When hugging a tree, the hormones serotonin and dopamine make you feel better. Simply seeing trees makes us feel calmer, leading to lower heart rate and blood pressure. Oxytocin is the love hormone which reduces stress and increases happiness. It’s important to utilise the free space we have in our forests, that we were given by mother nature, to holistically heal ourselves…. Much needed for me at this most stressful exhausting time….🙏🏽

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη PHILIPPA ~ (@philippamathews) στις

Μάνος Πανταζής

Μετά από την επιτυχημένη πορεία στις πασαρέλες, ασχολήθηκε με τον κόσμο των επιχειρήσεων ανοίγοντας καφέ και εστιατόρια. Τον Ιούνιο του 2017 παντρεύτηκε την κατά 11 χρόνια μικρότερή του Αργυρώ Παντελεάκη και σήμερα είναι πατέρας δύο παιδιών.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

The 2nd princess of my life ❤️❤️👨‍👧‍👧

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από @ manospanta στις

Φώτης Γιαννιώτης

Ήταν το δίδυμο του Μάνου Πανταζή και δεν σταμάτησαν να είναι φίλοι αλλά και συνεργάτες στην πορεία της ζωής τους. Ασχολήθηκε κι εκείνος με τον κόσμο των επιχειρήσεων.Έλενα Κουντουρά

Τότε ταξίδευε στο εξωτερικό για συνεργασίες με διεθνείς οίκους και τώρα ως πολιτικός και ευρωβουλευτής. Στο παρελθόν έχει υπάρξει και υπουργός Τουρισμού. Είναι παντρεμένη με τον πρώην μπασκετμπολίστα Σαράντη Παπαχριστόπουλο και έχουν μαζί δύο παιδιά.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Στην Task-Force της TRAN στο ΕΚ, με προσκεκλημένο τον ΓΓ του UNWTO, Ζ. Πολολικασβίλι. Ζήτησα τη στήριξή του ώστε να αναγνωριστεί και να αναδειχθεί θεσμικά στην Ευρώπη, ο καταλυτικός ρόλος του τουρισμού για τη βιώσιμη ανάπτυξη, την οικονομική & κοινωνική πρόοδο και συνοχή. At TRAN's TTF meeting in the EP, with UNWTO Sec. Gen, Z. Pololikashvili. I thanked him for his valuable work, and asked for his support in elevating tourism's role, horizontally through EU institutions, for achieving sustainable growh, economic and social progress and inclusion

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Elena Kountoura (@kountoura.elena) στις

Μαρίνα Τσιντικίδου

Η Σταρ Ελλάς του 1992 ασχολείται σήμερα, όπως μας ενημερώνει μέσα από τη σελίδα της στο facebook, με την αρχιτεκτονική τοπίων ενώ ζει την όμορφη καθημερινότητά της στα βόρεια προάστια

Read More
Αφήστε το σχόλιο σας:
Viralman.gr