Πρώην playmate άλλαξε το όνομά της σε Ευδοξία και κατεβαίνει στην πολιτική!
Viralman.gr

Πρώην playmate άλλαξε το όνομά της σε Ευδοξία και κατεβαίνει στην πολιτική!

Kάνει στροφή στην καριέρα της και διεκδικεί την ψήφο των συμπολιτών της στις επερχόμενες εκλογές...

Μπορεί να την γνωρίσαμε πριν 20 χρόνια ως Playmate, ωστόσο η Εύη Χειλά αποφάσισε να κάνει στροφή στην καριέρα της και να διεκδικήσει την ψήφο των Δημοτών της Βούλας ως δημοτική σύμβουλος.

Συγκεκριμένα, η Εύη Χειλά συμμετείχε στον διαγωνισμό Playmate το 2.000 όπου και κέρδισε την δεύτερη θέση.

Η ξανθιά καλλονή είχε ξεκινήσει την καριέρα της ως χορεύτρια και μοντέλο, κάνοντας αρκετές σέξι φωτογραφίσεις σε περιοδικά.

Η Εύη Χειλά είχε παίξει και σε ταινίες, ωστόσο μετά τη συμμετοχή της στην ταινία «Η αγάπη είναι ελέφαντας» με την Δήμητρα Ματσούκα, απομακρύνθηκε από την υποκριτική λόγω προβλήματος στις φωνητικές της χορδές.

Η Εύη Χειλά το 2012.Μετά πέρασε στην παρουσίαση εκπομπών, ενώ από τις δύσκολες στιγμές της ζωής της, ήταν όταν το 2014 έχασε το αδελφό της που υπεραγαπούσε όταν το ιδιωτικό αεροσκάφος που επέβαινε συνετρίβη στην Σπάρτη.

Η Εύη Χειλά το 2017

Σήμερα η Εύη Χειλά, έχοντας αλλάξει πολύ την εξωτερική της εμφάνιση αλλά και το όνομά της, καθώς πλέον θέλει να την φωνάζουν Ευδοξία, διεκδικεί την ψήφο των Δημοτών της Βούλας ως δημοτική σύμβουλος.

Πριν λίγες μέρες ο φωτογραφικός φακός την απαθανάτισε κυριολεκτικά αγνώριστη με chic ντύσιμο στην παρουσίαση του συνδυασμού «Πόλη να ζεις».H Eυδοκία Χειλά σήμερα

Φωτογραφίες: NDP

newsone

Διαβάστε περισσότερα
Αφήστε το σχόλιο σας:
Viralman.gr