Πρωτοφανείς Εικόνες σε Κολυμβητήριο. Προπονήτρια "Εξορκίζει" τα Μωρά και οι Γονείς Δεν Λένε Κουβέντα
Viralman.gr

Πρωτοφανείς Εικόνες σε Κολυμβητήριο. Προπονήτρια «Εξορκίζει» τα Μωρά και οι Γονείς Δεν Λένε Κουβέντα

Εκμάθηση Κολύμβησης: Στο συγκλονιστικό αυτό βίντεο φαίνεται μια προπονήτρια κολύμβησης, τις οποίας η τεχνική εκμάθησης, έχει συγκριθεί με βασανιστήρια. Οι τεχνικές της Elena Rodionova, έχουν παρομοιαστεί και από μια εφημερίδα ως «τελετουργία εξορκισμού».

Εκμάθηση Κολύμβησης:

Το βίντεο δείχνει το πώς εξαναγκάζει το κεφάλι των παιδιών μέσα στο νερό. Κριτικές έχουν χτυπήσει το βίντεο, λέγοντας ότι τα παιδιά δεν μπορούν να αναπνεύσουν και πως κινδυνεύουν να πάθουν μόνιμη βλάβη.

Ωστόσο, έχει ανταποκριθεί στα σχόλια και παροτρύνει τους γονείς να αγνοήσουν τη συμβουλή των εμπειρογνωμόνων. Οι γονείς, κάνουν ουρές για να εγγράψουν τα παιδιά τους στα μαθήματα της.

Μια οπαδός της Elena με όνομα Olga ισχυρίστηκε ότι η προπονήτρια είναι «απεσταλμένη από τον Θεό».

Όχι μόνο έμαθε στο παιδί μου να κολυμπάει. Το παιδί μου που πάσχει με εγκεφαλική παράλυση, ξεκίνησε να περπατά. Η Έλενα κάνει θαύματα. Θα την ευγνωμονώ για την υπόλοιπη ζωή μου. Όλοι οι προπονητές θα έπρεπε να δουλεύουν με αυτόν τον τρόπο και όχι μόνο στο νερό.»Όμως, μια συνάδελφος προπονητής με όνομα Natalia Kostromina, γέμισε οργή όταν το είδε και δήλωσε πως «τα παιδιά πρέπει να αισθάνονται αγάπη και όχι τραύμα.»

«Αρκετοί προπονητές που είδαν τα βίντεο της Έλενας, ανησυχούν για την υγεία των παιδιών αυτών».

Η προπονήτρια, έχει εκπαιδεύσει προπονητές που εργάζονται στη Γερμανία και την Ισπανία. Έχει εκπαιδεύσει τουλάχιστον 50 προπονητές στη Ρωσία οι οποίοι εργάζονται σε 17 κέντρα κολύμβησης.Η Rodionova συνήθως αποφεύγει να σχολιάζει τις μεθόδους εκμάθησης της.

Στους υποστηρικτές της ωστόσο είπε: «Εμείς, μαζί με τους γονείς των παιδιών, θα αποφασίσουμε για τον τρόπο και το τι θα κάνουμε στα παιδιά».

Διαβάστε επίσης:

Κατάποση αντικειμένων: Φωτογραφίες μας δείχνουν το τι συμβαίνει στο σώμα μας αν καταπιούμε μια μπαταρία

Διάσημοι Ψυχολόγοι Εξηγούν Τι Σημαίνουν 7 Συνηθισμένα Όνειρα που Βλέπουν Όλοι οι Άνθρωποι

Μανικιούρ: Αυτή η Γαλλική τεχνική θα σας γλιτώσει όχι μόνο από χρόνο αλλά και από χρήμα

Διαβάστε περισσότερα
Αφήστε το σχόλιο σας:
Viralman.gr