Ψαράδες Πιάνουν Καρχαρία, του Κόβουν την Ουρά, τον Αφήνουν στη Θάλασσα και Γελούν Μαζί του.
Viralman.gr

Ψαράδες Πιάνουν Καρχαρία, του Κόβουν την Ουρά, τον Αφήνουν στη Θάλασσα και Γελούν Μαζί του.

Δύο ψαράδες που τράβηξαν σε βίντεο τους εαυτούς τους να γελούν την ώρα που έκοβαν την ουρά ενός καρχαρία, που ανήκει σε είδος υπό εξαφάνιση, έχουν γίνει δέκτες μεγάλης αντίδρασης από την κοινή γνώμη.

Το αποτροπιαστικό βίντεο τραβήχτηκε από τους άντρες στο σκάφος τους και στη συνέχεια τους δείχνει να ρίχνουν τον καρχαρία πάλι στη θάλασσα.

Ο καρχαρίας παλεύει να απομακρυνθεί κολυμπώντας, καθώς αφήνει ένα ρυάκι αίματος στα ύδατα.

Οι άντρες δείχνουν ακόμα και τα πλατιά τους χαμόγελα στο βίντεο και ένας από αυτούς ακούγεται να λέει: «καλή τύχη τώρα στο κολύμπι φιλαράκο!»Το βίντεο τραβήχτηκε στη Γροιλανδία, μια Δανική αποικία, και έλαβε χώρα όταν η ουρά του καρχαρία πιάστηκε σε ένα δίχτυ.

Έκτοτε οι δύο άντρες απολύθηκαν από τις δουλειές τους ως ψαράδες και πιθανόν να υποστούν και συνέπειες από τις αρχές, σύμφωνα με τις τοπικές ειδήσεις.

Οι καρχαρίες της Γροιλανδίας δεν κυνηγούν ανθρώπους και ανήκουν σε είδος υπό εξαφάνιση.Ένας από τους δύο άντρες ανέβασε το βίντεο στο διαδίκτυο, αλλά σύντομα το διέγραψε όταν γρήγορα προκάλεσε την οργή του κόσμου.

Ο Christel Yr Johanse μοιράστηκε το αποτροπιαστικό βίντεο στο Facebook, γράφοντας: «Ο τύπος είναι τόσο περήφανος για τον εαυτό του που απενεργοποίησε τα σχόλια, καθώς κανείς δεν συμφωνεί μαζί τους…έβγαλα screenshot πριν το διαγράψει. Μοιραστείτε το ελεύθερα.»

Ο ιδιοκτήτης του σκάφους που χρησιμοποίησαν οι άντρες δήλωσε: «Αυτή η πράξη είναι τελείως αποτρόπαια και τα άτομα που την διέπραξαν δεν έχουν καμιά δικαιολογία.»

Read More
Αφήστε το σχόλιο σας:
Viralman.gr