Ράδιο Αρβύλα: Στην αντεπίθεση ο Κανάκης -Ανεβάζει στο διαδίκτυο την εκπομπή
Viralman.gr

Ράδιο Αρβύλα: Στην αντεπίθεση ο Κανάκης -Ανεβάζει στο διαδίκτυο την εκπομπή

Το γαϊτανάκι των ανακοινώσεων φαίνεται πως δεν έχει τελειωμό στην αντιπαράθεση ΣΚΑΪ και «Ράδιο Αρβύλα».

Οι δύο πλευρές μοιάζουν να δυσκολεύονται να βάλουν τελεία στην δημόσια αντιπαράθεση, επιθυμώντας κάθε μια από αυτές να έχει τον τελευταίο λόγο. Έτσι, μετά την δεύτερη απάντηση ΣΚΑΪ, ακολούθησε η τρίτη ανάρτηση του Αντώνη Κανάκη και της ομάδας του «Ράδιο Αρβύλα».

«Ράδιο Αρβύλα»: Γύρω γύρω Σάββατο και στον ΣΚΑΪ Κυριακή!

Με ένα δηκτικό σχόλιο στην αρχή του κειμένου, η ομάδα του «Ράδιο Αρβύλα» υποστηρίζει πως ο ΣΚΑΪ επιχειρεί να πλασαριστεί από θύτης, ως θύμα και συνεχίζει. «Λοιπόν τέλος! Αρκετά ασχοληθήκαμε, πάμε να το διασκεδάσουμε» αναφέρει η ανακοίνωση που προαναγγέλλει την ανάρτηση στο διαδίκτυο αποσπασμάτων του «Ράδιο Αρβύλα.

Έτσι, η ομάδα του «Ράδιο Αρβύλα» ανακοινώνει πως προχωρά στη δημιουργία ενός «μικρού, απλού και selfie διαδικτυακού» επεισοδίου. Ένα επεισόδιο που όπως τονίζουν εμφατικά δεν θα ασχοληθεί με την πολιτική, αλλά με το… GNTM 2.

«Αυτήν την Δευτέρα λοιπόν 3/2/20, στις 23:45 ακριβώς, στο κανάλι του Ράδιο Αρβύλα στο youtube θα ανέβει το πρώτο διαδικτυακό επεισόδιο: “ΡΑΔΙΟ ΑΡΒΥΛΑ-GNTM TOP 16”» σημειώνουν και καλούν τους πιστούς τους τηλεθεατές να το παρακολουθήσουν και να το διαδώσουν.Διαβάστε την ανακοίνωση της ομάδας του «Ράδιο Αρβύλα»

«Η επιστήμη σηκώνει τα χέρια ψηλά!
Όταν οι θύτες με το ζόρι πλασάρονται ως θύματα!
Γύρω γύρω Σάββατο και στον Σκάι Κυριακή!
Λοιπόν τέλος! Αρκετά ασχοληθήκαμε, πάμε να το διασκεδάσουμε.

Επειδή παράγουμε υλικό από τον Σεπτέμβριο, αποφασίσαμε να μοιραστούμε μαζί σας ένα κομμάτι του υλικού αυτού, όσο ακόμα είναι στοιχειωδώς νωρίς (λέμε τώρα).

Για πρώτη φορά λοιπόν, κάτι που καθόλου δεν μας χαλάει είναι η αλήθεια, θα προχωρήσουμε στη δημιουργία ενός μικρού, απλού και selfie διαδικτυακού επεισοδίου Ράδιο Αρβύλα (χωρίς καθόλου πολιτική), στο οποίο αυτό επεισόδιο θα παρουσιάσουμε ένα κομμάτι του υλικού μας, που αφορά το GNTM που ολοκληρώθηκε τον Δεκέμβριο.

Ένας μικρός και ταπεινός φόρος τιμής, σε ένα θαυμάσιο τηλεοπτικό πρόγραμμα, που μας έκανε όλους να θέλουμε να γίνουμε μοντέλα. Ακόμα και τον πασοκτσή!Αυτήν την Δευτέρα λοιπόν 3/2/20, στις 23:45 ακριβώς, στο κανάλι του Ράδιο Αρβύλα στο youtube: youtube.com/RADIOARVYLAofficial , θα ανέβει το πρώτο διαδικτυακό επεισόδιο: «ΡΑΔΙΟ ΑΡΒΥΛΑ-GNTM TOP 16».

Παρακαλούμε πολύ κοινοποιήστε το και βοηθήστε μας να το διαδώσουμε.
Ευχαριστούμε πολύ,
Η ομάδα του Ράδιο Αρβύλα»

πηγη: iefimerida.gr

Read More
Αφήστε το σχόλιο σας:
Viralman.gr