Μετανάστης Άφησε Έγκυο 11χρονη σε Χωριό και Τώρα Ζητάει να τον Απελάσουν από τη Χώρα.
Viralman.gr

Μετανάστης Άφησε Έγκυο 11χρονη σε Χωριό και Τώρα Ζητάει να τον Απελάσουν από τη Χώρα.

Σχέσεις: Ένας μη καταγραμμένος μετανάστης από τη Γουατεμάλα, ζήτησε από τον δικαστή να τον απελάσει μετά τη σύλληψή του για ερωτική σχέση με ανήλικη.

Σχέσεις:

Ο Carlos Cobos-Pérez 20 ετών, εμφανίστηκε ενώπιον του δικαστή του Φοίνιξ την περασμένη εβδομάδα ως κατηγορούμενος, αφού άφησε έγκυο ένα 11χρονο κορίτσι. Μέσω ενός μεταφραστή ρώτησε, αν μπορούσε να υπογράψει την ηθελημένη έξοδο του από τις Ηνωμένες Πολιτείες, ώστε να μπορέσει να βγει από την κατάσταση.

Ο δικαστής τότε του είπε ότι ήταν «κάτι που δεν μπορεί να κάνει το δικαστήριο».

Σχέσεις: Δεν ήταν η πρώτη φορά

Ο Cobos-Pérez αναφέρθηκε στις αρχές τον Νοέμβριο του 2018, αφού η μαθήτρια του Δημοτικού σχολείου ενός χωριού κοντά στο Phoenix, βρέθηκε να έχει πιπιλιές στο λαιμό της.

Ο Cobos-Pérez είπε στους ερευνητές ότι θα σταματούσε να βλέπει το κορίτσι, αλλά όπως φάνηκε συνέχισε να το κάνει. Αργότερα υπήρξε επαφή με την 11χρονη στο αυτοκίνητό του, κοντά στο σχολείο της ανήλικης.

Στης 17 Μαΐου, στο νοσοκομείο παιδιών Phoenix αποκαλύφτηκε ότι το κορίτσι είχε μείνει έγκυο και βρισκόταν στους δύο μήνες.Σχέσεις: Οι απόψεις των γονέων

Η μητέρα της κοπέλας δήλωσε στην Univision Arizona ότι η κόρη της θα αποκτήσει το μωρό.

«Δεν έχω άλλη επιλογή παρά να στηρίξω το παιδί. Θα αποκτήσει το μωρό», είπε. «Αντί να απολαμβάνει την παιδική της ηλικία, θα προχωρήσει σε μια άλλη φάση της ζωής, από το να είναι παιδί».

Ο πατέρας του κοριτσιού μίλησε για τη οργή του όταν ανακάλυψε ότι ήταν έγκυος. «Δούλευα και για να είμαι ειλικρινής, ήθελα να φύγω από την δουλειά μου, να τον βρω και να τον καταστρέψω», είπε.

Ο Cobos-Pérez έχει κατηγορηθεί για κακούργημα συμπεριφοράς με ανήλικη και κακούργημα για επιδείνωση της επίθεσης.Παραμένει υπό κράτηση εν αναμονή εγγύησης ύψους 130.000 ευρώ, το οποίο μπορεί να πληρωθεί μόνο σε μετρητά.

Η μητέρα του κοριτσιού ελπίζει ότι ο Cobos-Pérez δεν θα απελαθεί.

«Πρέπει να πληρώσει για αυτό που έκανε», είπε.

«Αν τον απελάσουν και τον στείλουν πίσω, θα μπορέσει να επιστρέψει πολύ εύκολα».

Διαβάστε επίσης:

Διαζύγιο Διάσημων: Ο Johnny Depp μένει με τους φίλους του Helena Bonham-Carter και Tim Burton μετά τον άσχημο χωρισμό του με την Amber Heard

Δολοφονία εφήβων: Αδέρφια σκοτώθηκαν από την ίδια τους την μητέρα

Κακοποίηση Γυναικών: 13χρονο κορίτσι επιτέθηκε μαζί με την συμμορία της σε 33χρονη γυναίκα

Read More
Αφήστε το σχόλιο σας:
Viralman.gr