Φρίκη: Σχολικός Φύλακας Bίασε 11χρovη Mαθήτρια. Το Πιο Σoκαριστικό όμως είναι...
Viralman.gr

Φρίκη: Σχολικός Φύλακας Bίασε 11χρovη Mαθήτρια. Το Πιο Σoκαριστικό όμως είναι…

Μία κορυφαία μαθήτρια σε σχολείο της Κίνας έχει βιαστεί επανειλημμένα από τον φύλακα του σχολείου σε διάστημα δύο χρόνων, σύμφωνα με την αστυνομία. 

Η 11χρονη Lele ήταν ήδη 5 μηνών έγκυος όταν μαθεύτηκε η αλήθεια. Η οικογένειά της έχει κανονίσει να κάνει έκτρωση.

Ο δράστης, ένας παντρεμένος 50αρης, έχει συλληφθεί από την αστυνομία της Biyang και κατηγορείται για τον βιασμό της ανήλικης μαθήτριας.

Η οικογένειά της Lele δεν είχε καταλάβει τίποτα μέχρι που μία πρόσφατη εξέταση έδειξε πως ήταν πέντε μηνών έγκυος. Η μητέρα της είχε καταλάβει πως δεν ήταν καλά και έτσι την πήγε σε μία κλινική για εξετάσεις στις 15 Ιανουαρίου. Σοκαρίστηκε όμως όταν έμαθε πως η κόρη της ήταν έγκυος και κάλεσε την αστυνομία.Η Lele ήταν μόλις 9 ετών όταν έγινε πρώτη φορά ο βιασμός, σύμφωνα με την οικογένεια. Αναφορές λένε πως έπαιζε στην αυλή του σχολείου όταν την τράβηξε ο φύλακας στην σκάλα και την βίασε.

Η οικογένειά της επίσης ισχυρίστηκε πως η Lele είχε βιαστεί αρκετές ακόμα φορές από το ίδιο άτομο τα δύο χρόνια που ακολούθησαν. Ήταν πολύ καλή μαθήτρια αλλά τα δύο τελευταία χρόνια είχε γίνει ‘πολύ ήσυχη.’Στις 25 Ιανουαρίου, η αστυνομία δημοσίευσε το όνομα του υπόπτου, Liu Baoming, ο οποίος είναι κάτοικος της ίδιας πόλης και φύλακας του σχολείου. Δεν είναι γνωστό αν ο Liu έχει ομολογήσει τις κατηγορίες ή όχι.

Ο Liu  δούλευε στο σχολείο για περίπου πέντε με έξι χρόνια και δεν είχε προκαλέσει ποτέ ξανά πρόβλημα στο παρελθόν.

Η έρευνα συνεχίζεται…

Credit: dailymail.co.uk

Read More
Αφήστε το σχόλιο σας:
Viralman.gr