Σε Τραγική Κατάσταση η Μητέρα του 3χρονου Αγοριού που το Κατασπάραξε το Πιτ Μπουλ.
Viralman.gr

Σε Τραγική Κατάσταση η Μητέρα του 3χρονου Αγοριού που το Κατασπάραξε το Πιτ Μπουλ.

Επίθεση σκύλου σε παιδί: Είναι τραυματική εμπειρία για μια μητέρα να βλέπει έναν σκύλο να κατασπαράζει το παιδί της. Ευτυχώς για την ίδια το παιδί επιβίωσε, ωστόσο τα σημάδια στο πρόσωπο του, θα μείνουν για πάντα.

Επίθεση σκύλου σε παιδί:

Η Kirsty Taylor ηλικίας 26 ετών, είναι σοκαρισμένη από αυτό που συνέβη στον 3χρονο γιο της Όσκαρ. Το παιδί δέχτηκε επίθεση από ένα σκυλί. Τον πήγαν αμέσως στο νοσοκομείο, όπου χρειάστηκε χειρουργική επέμβαση στο πρόσωπο.

Το περιστατικό αναφέρθηκε στην αστυνομία. Η Kirsty ζητά τώρα να ληφθούν μέτρα ενάντια στους σκύλους, που βρίσκονται σε δημόσιες περιοχές όπου υπάρχουν και παιδιά.

Ο Όσκαρ πήγε να επιστρέψει στην μαμά του, έπεσε όμως και ένας σκύλος ανέβηκε από πάνω του και άρχισε να τον δαγκώνει.

Η Kirsty πρόσθεσε: «Ο σκύλος δεν άφηνε το παιδί μου και ο ιδιοκτήτης του δεν έκανε τίποτα. Έτρεξα και άρπαξα τον Oscar. Ήταν γεμάτος με αίματα στο πρόσωπό του. Γέμισα και εγώ αίματα. Άρχισα να τρέχω μαζί με το παιδί μου και βρήκαμε έναν τραυματιοφορέα.»Του έβαλαν επιδέσμους επιτόπου και στη συνέχεια τον πήγαν στο πλησιέστερο νοσοκομείο, 25 χιλιόμετρα μακριά. Με το που έφτασε, οι γιατροί αποφάσισαν πως ο Όσκαρ χρειάζεται εξειδικευμένη περίθαλψη και τον παρέπεμψαν στο Ιατρικό Κέντρο Queen του Νότιγχαμ.

Ο Όσκαρ έμεινε στο νοσοκομείο για μια νύχτα για την χειρουργική επέμβαση προσώπου και για να θεραπεύσουν τις πληγές του. Απαιτούσε ράμματα στο μάγουλο και το πηγούνι του. Πλέον αναρρώνει στο σπίτι του στο Tattershall του Lincolnshire.

Η Kirsty είπε επίσης: «Υπήρχαν συνολικά τέσσερις δαγκωματιές. Αν δεν βρισκόταν με το πρόσωπο να κοιτάζει προς τα κάτω, θα μπορούσε να είναι πολύ χειρότερα. Έραψαν το πρόσωπό του.»

Οι γονείς του παιδιού ζήτησαν την απαγόρευση των σκύλων σε δημόσιες περιοχές, για να σταματήσουν παρόμοιες επιθέσεις.Ένας εκπρόσωπος της αστυνομίας του Lincolnshire επιβεβαίωσε ότι, ερευνούν την υπόθεση.

Η Kirsty πρόσθεσε: «Ένας από τους ανθρώπους που ήταν μαζί με τον σκύλο είπε ότι θα μας ακολουθούσαν στον νοσοκομείο, αλλά δεν τους ξανά είδαμε από τότε και δεν έχουμε ιδέα ποιοι είναι.»

Διαβάστε επίσης:

Retro σπίτια: Έχει μείνει ίδιο από το 1960 μέχρι και σήμερα

Νύχια: Ο πιο εύκολος τρόπος να βάψετε τα νύχια σας στο καλό σας χέρι

Δολοφονία αγοριού: Γονείς κινηματογραφούσαν τον αργό θάνατο του παιδιού τους – Τον είχαν δεμένο και τον άφησαν να πεθάνει από την πείνα

Read More
Αφήστε το σχόλιο σας:
Viralman.gr