Σερβιτόρος Έδωσε Βραστό Νερό σε Παιδί, Χύθηκε Πάνω του και Σημαδεύτηκε για Πάντα
Viralman.gr

Σερβιτόρος Έδωσε Βραστό Νερό σε Παιδί, Χύθηκε Πάνω του και Σημαδεύτηκε για Πάντα

Ατύχημα σε fast food: Ένα κορίτσι βρέθηκε να βιώνει φριχτό πόνο αφού ένας υπάλληλος του καταστήματος McDonald ‘s ξαναγέμισε το ποτήρι του κοριτσιού με βραστό νερό. Το κορίτσι πίνει εν άγνοια της θερμοκρασίας του νερού και αρχίζει να ουρλιάζει από τον πόνο.

Ατύχημα σε fast food: Πως έγινε το ατύχημα

Η Lainey Dombeer, 4 ετών, περνούσε από το Διεθνές Αεροδρόμιο του Πόρτλαντ στο Όρεγκον, ενώ στο δρόμο της προς τη Disneyland, όταν η γλώσσα της καίγεται.

Η μητέρα της δήλωσε: «Γύρισα για μια στιγμή να βάλω το πορτοφόλι μου και η μικρή άρχισε να ουρλιάζει λες και την δολοφονούσαν.»

«Το νερό ήταν πιο ζεστό από το νερό που θα έβαζα σε έναν ζεστό καφέ ή τσάι».

Ατύχημα σε fast food: Δεν τους εμπόδισε να συνεχίσουν τις διακοπές τους

Η οικογένεια συνέχισε τις προγραμματισμένες της διακοπές μετά από το συμβάνΗ μητέρα έγραψε στο Facebook: «Αυτή είναι η πρώτη φορά που θα πήγαινε η κόρη μου στην Disneyland. Δυστυχώς τέτοια ατυχήματα τα θυμόμαστε για πάντα.»

Η Lainey έχει πλέον φουσκάλες στο χείλος της και στο στόμα της. Φοράει επίδεσμο στο πηγούνι της, όπου υπάρχει μια ουλή. Παρά το ανησυχητικό περιστατικό, η οικογένεια πήγε να απολαύσει το πολυαναμενόμενο ταξίδι.

Ατύχημα σε fast food: Κανένα σημάδι μεταμέλειας

Αργότερα, η μητέρα του κοριτσιού, Emily, θύμωσε απίστευτα πολύ αφού οι εργαζόμενοι από τα McDonald φαίνεται να αγνόησαν το συμβάν.

Είπε: «Είμαι εξαιρετικά δυστυχισμένη με την έλλειψη ενσυναίσθησης και συμπόνιας αυτών των υπαλλήλων. Κάτι πρέπει να γίνει διότι αυτή το το συμβάν μπορεί να επαναληφθεί και σε άλλους ανθρώπους. Δεν ξέρω αν αυτό που χρειάζονται είναι καλύτερη εκπαίδευση. Πρέπει πάντως κάτι να γίνει.»

Ο ιδιοκτήτης του καταστήματος McDonald’s, Mike Kennedy, δήλωσε: «Η ασφάλεια των πελατών μας και του προσωπικού μας αποτελεί την πρώτη μας προτεραιότητα.

«Λαμβάνουμε αυτό το αίτημα πολύ σοβαρά και διερευνούμε το ζήτημα.»Διαβάστε επίσης:

Στα Όρια Νευρικής Ανορεξίας η Celine Dion: Νέα Εμφάνισή της Προκαλεί Αρνητικά Σχόλια

Makeover: Γυναίκα 50 ετών αποφασίζει να «μεταμορφωθεί» για τον γάμο του γιου της

Lego: Έφτιαξαν τροχόσπιτο από 400.000 lego και είναι απίστευτο

Διαβάστε περισσότερα
Αφήστε το σχόλιο σας:
Viralman.gr