Σωματική κακοποίηση: Γυναίκα 51 ετών δέχτηκε επίθεση από άγνωστο κατά την διάρκεια των διακοπών της
Viralman.gr

Σωματική κακοποίηση: Γυναίκα 51 ετών δέχτηκε επίθεση από άγνωστο κατά την διάρκεια των διακοπών της

Σωματική κακοποίηση: Μια γυναίκα από το Delaware αποκάλυψε την στιγμή που την στραγγάλισε, ξυλοφόρτωσε και παράτησε να πεθάνει ένας άγνωστος, ενώ έκανε διακοπές σε ένα θέρετρο, στη Δομινικανή Δημοκρατία.

Σωματική κακοποίηση: Τι ακριβώς συνέβη

Ο Tammy Lawrence-Daley ηλικίας 51 ετών, δήλωσε ότι η επίθεση συνέβη τον Ιανουάριο, όταν διέμενε στο θέρετρο Majestic Elegance στην Punta Cana, μαζί με τον σύζυγό της Christoper και ένα άλλο ζευγάρι.

Σε μια μεγάλη ανάρτηση στο Facebook, περιγράφει λεπτομερώς την επίθεση. Η Lawrence-Daley μοιράστηκε φωτογραφίες από τα μελανιασμένα και αιματηρά τραύματα του προσώπου της.

Η μητέρα δύο παιδιών, δήλωσε ότι πέρασε πέντε ημέρες σε ένα τοπικό νοσοκομείο, προκειμένου να αναρρώσει και στην συνέχεια χρειάστηκε χειρουργείο για να αποκαταστήσει τα τραύματα της. Μερικά από αυτά εξακολουθούν να υπάρχουν ακόμα και αφότου πέρασαν τέσσερις μήνες από την επίθεση.

Η Lawrence-Daley ισχυρίζεται ότι δέχτηκε επίθεση από έναν υπάλληλο του ξενοδοχείου. Θυμάται να βλέπει την στολή με το λογότυπο του θέρετρου στον δράστη. Έχει κατηγορήσει το θέρετρο ότι, αρνείται να λάβει την ευθύνη για το περιστατικό.

Σωματική κακοποίηση: Η στιγμή της επίθεσης

Η επίθεση συνέβη τη δεύτερη μέρα στο θέρετρο και περίπου στις 10.30 μ.μ.. Είχε βγει από το δωμάτιό της για να πάρει ένα σνακ και να τραβήξει φωτογραφίες από το φεγγάρι στην παραλία.Θυμάται να λέει στον σύζυγό της ότι θα γυρίσει πίσω σε πέντε λεπτά, αλλά τελικά έλειπε για οκτώ ώρες.

Η Lawrence-Daley δήλωσε ότι θυμάται να δέχεται την επίθεση από πίσω. Ένιωσε τα χέρια του δράστη να την πιάνουν και την τράβηξε με τη βία σε μια κοντινή ξεκλειδωμένη αίθουσα συντήρησης.

«Αγωνίστηκα όσο καλύτερα μπορούσα. Ήταν πολύ δυνατός. Οι επόμενες οκτώ ώρες, ήταν εφιαλτικές και θυμάμαι μόνο πόνο και φόβο», είπε.

Η Lawrence-Daley είπε ότι την στραγγάλισε πολλές φορές και ότι επανειλημμένα έπεφτε αναίσθητη.Διαβάστε επίσης:

Επίθεση σκύλου σε παιδί: Του ξερίζωσε σάρκα από το πρόσωπο του

Retro σπίτια: Έχει μείνει ίδιο από το 1960 μέχρι και σήμερα

Νύχια: Ο πιο εύκολος τρόπος να βάψετε τα νύχια σας στο καλό σας χέρι

Read More
Αφήστε το σχόλιο σας:
Viralman.gr