Στέλιος Χανταμπάκης: "Την Αλήθεια την Ξέρουν μόνο οι Παίκτες…Δεν Εμπιστευόμουν ούτε τον Πούμπυρα"!
Viralman.gr

Στέλιος Χανταμπάκης: «Την Αλήθεια την Ξέρουν μόνο οι Παίκτες…Δεν Εμπιστευόμουν ούτε τον Πούμπυρα»!

Ο Στέλιος Χανταμπάκης, λίγο μετά τη νίκη του στο Nomads, πέρασε στο κατώφλι του Πρωινό. Η Φαίη Σκορδά είχε πολλά να ρωτήσεις και ο Στέλιος Χανταμπάκης είχε πολλά να εξομολογηθεί…

«Ο κόσμος που με γνώρισε μέσα από εκείνο το παιχνίδι ήταν πολύ περισσότερος από τον κόσμο που με ήξερε πριν από το Survivor. Ο κόσμος παρακολούθησε τη ζωή μου και σιγά σιγά άλλαξε γνώμη για μένα. Ακόμα και μετά το Nomads περνάμε κάποια τεστ και σιγά σιγά έρχεται το αποτέλεσμα. Για όλους μας η αλήθεια είναι κάπου στη μέση.

Με έχει στεναχωρήσει όλο αυτό που έγινε στο Survivor και ο χρόνος που πέρασε, επειδή έχω διαβάσει κι έχω ακούσει πάρα πολλά, ο λόγος που δεν δούλεψα στην τηλεόραση ήταν επειδή εγώ δεν ήθελα να δουλέψω όχι γιατί δεν είχα προτάσεις. Είχα πάρα πολλές προτάσεις και δεν είχα ούτε τη διάθεση ούτε την όρεξη για πλάκες και για τίποτα. Το Nomads ήρθε την κατάλληλη στιγμή για να ξαναπροσπαθήσουμε σε κάτι που είχε μείνει στη μέση και να με ξαναδεί ο κόσμος πάνω σε αυτό.Ήμουν στεναχωρημένος, φοβισμένος δεν ήμουν. Δεν μπορούσα να προσπεράσω αυτό το κομμάτι σαν να μη συμβαίνει τίποτα. Έχω κάνει λάθη, όλος ο κόσμος κάνει. Την αλήθεια και την πραγματικότητα που έβγαινε προς τα έξω στο Survivor, την ξέρουν μόνο οι παίκτες.

Στο Nomads υπήρχαν στιγμές που ήρθε ο Σάββας Πούμπουρας και μου είπε «Σήκωσε το κεφάλι, είσαι σαν κηδεία! Γέλα λίγο»! Εγώ δεν εμπιστευόμουν ούτε τον Σάββα, λέω «θέλει κι αυτός να με κάψει»!».

ΠΗΓΗ: zappit.gr

Read More
Αφήστε το σχόλιο σας:
Viralman.gr