Στο Μαξίμου ο Ντέμης- Η θέση που του δίνει ο Κυριάκος Μητσοτάκης
Viralman.gr

Στο Μαξίμου ο Ντέμης- Η θέση που του δίνει ο Κυριάκος Μητσοτάκης

Λίγο μετά τις 11 το πρωί ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής πέρασε τις πύλες του Μεγάρου Μαξίμου, όπου συναντήθηκε με τον κύριο Γεραπετρίτη, συμμετέχοντας στις διαβουλεύσεις για την επόμενη μέρα του ποδοσφαίρου, στο πλαίσιο των όσων είχε προαναγγείλει από το βήμα της Βουλής ο Κυριάκος Μητσοτάκης.

Σύμφωνα με κάποιες πληροφορίες, ο Ντέμης Νικολαΐδης θεωρείται φαβορί για σημαντική διοικητική θέση στον χώρο του ποδοσφαίρου, καθώς είναι ένας άνθρωπος κοινής αποδοχής, αλλά και μία προσωπικότητα κύρους που μπορεί να συμμετάσχει σε μία ουσιαστική προσπάθεια ποδοσφαιρικής εξυγίανσης.Θεωρείται πολύ πιθανό ότι η επίσκεψη του παλαίμαχου άσου της ΑΕΚ συνδέεται και με την αποστολή της ελληνικής κυβέρνησης με επικεφαλής τον Γιώργο Γεραπετρίτη για τη συνάντηση που θα πραγματοποιηθεί με FIFA και UEFA στη Νιόν.

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης από το βήμα της Βουλής την περασμένη Πέμπτη είχε καλέσει όλους τους υπεύθυνους των ομάδων να αξιοποιήσουν τη συγκεκριμένη συγκυρία, «διαφορετικά οι ελληνικοί σύλλογοι θα αποκλειστούν από κάθε ευρωπαϊκή διοργάνωση και ιδιοκτήτες τους από τα έσοδα τους. Σε περίπτωση που το άρρωστο αυτό κλίμα συνεχιστεί επί μακρόν θα αναγκαστούμε ως ύστατη λύση να διακόψουμε αμέσως τη Σούπερ Λίγκα γιατί είναι καλύτερα να μην έχουμε κανένα πρωτάθλημα παρά να έχουμε αυτό το πρωτάθλημα. Η κυβέρνηση θα αποτανθεί στο ανώτατο επίπεδο, στην ηγεσία της παγκόσμιας και ευρωπαϊκής ομοσπονδίας. Και οι πρόεδροι των δύο ομοσπονδιών θα προσκληθούν προσωπικά για να συντάξουν μαζί μας ένα μνημόνιο ανάταξης και επανεκκίνησης του ελληνικού ποδοσφαίρου».
Μιλώντας από το βήμα της Βουλής ο πρωθυπουργός πήρε θέση για τα όσα συμβαίνουν αυτή την εποχή στο ελληνικό ποδόσφαιρο και προανήγγειλε πολιτικές πρωτοβουλίες για να αντιμετωπιστούν οι παθογένειες του παρελθόντος. Συγκεκριμένα είπε: «Προτιμώ να περνάω δύσκολες ώρες για το ποδόσφαιρο παρά για αχρείαστα δημοψηφίσματα και για το πώς οδηγήσατε τη χώρα στο χείλος του γκρεμού».

πηγη: ethnos.gr

Read More
Αφήστε το σχόλιο σας:
Viralman.gr