Συγκλονιστική η Δροσάκη στην πρώτη συνέντευξη μετά την καταγγελία κατά του Φιλιππίδη: «Αρρώστησα...»
Viralman.gr

Συγκλονιστική η Δροσάκη στην πρώτη συνέντευξη μετά την καταγγελία κατά του Φιλιππίδη: «Αρρώστησα…»

Συγκλονίζει η Λένα Δροσάκη στην πρώτη της τηλεοπτική συνέντευξη μετά την καταγγελία κατά του Πέτρου Φιλιππίδη.

Η ηθοποιός με αφορμή τον ρόλο της στη νέα σειρά του Mega «Το αύριο μας ανήκει» το πρωί του Σαββάτου (18-09) φιλοξενήθηκε στην εκπομπή «Χαμόγελα και πάλι».

Η Λένα Δροσάκη μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στην υπόθεση του Πέτρου Φιλιππίδη και την καταγγελία που έκανε για σεξουαλική παρενόχληση.

 

«Έχω μιλήσει ανοιχτά για την καταγγελία, θα μάχομαι και θα παλεύω μέχρι να εξαλειφθεί αυτή η δήθεν εξουσία που επιβάλλεται βίαια. Σε κάθε πλάσμα που του συμβαίνει, είτε αφορά εμένα είτε κάποιον άγνωστο, θα παλεύω για αυτό το κίνημα», είπε αρχικά και συνέχισε:«Στην αρχή, όταν ήρθε η ιστορία στο φως, αρρώστησα και ανέβασα πυρετό. Ήρθε στην επιφάνεια πάλι, το έζησα πάλι, λέγοντας το. Μετά προσπαθούσα να είμαι λειτουργική γιατί είχα και το παιδί. Οπότε προσπαθούσα να αποστασιοποιηθώ. Δεν ήταν εύκολο. Έκλεινα τηλεοράσεις, δεν διάβασα τι έλεγαν, προσπαθούσα να προστατέψω τον εαυτό μου. Μετά ήρθε η αγωνία για το τι θα γίνει. Δεν έχει τελειώσει το θέμα, ένιωσα ανακούφιση για τα πρώτα δείγματα. Το πιο σπουδαίο είναι ότι μέσα από το κίνημα metoo είναι ότι κάτι συνέβη» ανέφερε η ηθοποιός.

Η ίδια με συγκίνηση εξομολογήθηκε:

«Εύχομαι μέσα από τα βάθη της καρδιάς μου αυτοί οι άνθρωποι που τα κάνουν αυτά, να ζητήσουν βοήθεια. Να μην δίνουν την πληγή τους πάνω σε κάποιον άλλον».Σχετικά με την συνεργασία του συζύγου της με τον Πέτρο Φιλιππίδη στη σειρά «Χαιρέτα μου τον πλάτανο», αποκάλυψε:

«Εξ αρχής ήταν δύσκολο για εκείνον όταν έμαθε για αυτή τη συνεργασία. Το ήξερε και δούλευε μαζί του. Ήταν δύσκολο. Βέβαια, είναι υπέροχος ο Αλέξανδρος γιατί ποτέ δεν το μοιράστηκε και ποτέ δεν μου το φόρτωσε», τόνισε.

Δες το απόσπασμα

Πηγή: gossip-tv.gr

Read More
Αφήστε το σχόλιο σας:
Viralman.gr