Τα Σημάδια στα Βράχια "Έλεγαν την Αλήθεια". Μέσα σε Μια Μέρα, Άλλαξε η Ζωή του για Πάντα
Viralman.gr

Τα Σημάδια στα Βράχια «Έλεγαν την Αλήθεια». Μέσα σε Μια Μέρα, Άλλαξε η Ζωή του για Πάντα

Χρυσάφι: Ένας τυχερός άντρας, είχε μια εκπληκτική οικονομική εμπειρία. Ο άντρας που επέλεξε να μείνει ανώνυμος, ανακάλυψε ένα σβόλο χρυσού, που εκτιμάται ότι έχει αξία 65.000 ευρώ, όταν είχε πάει ταξίδι έχοντας μαζί του έναν ανιχνευτή μετάλλων.

Χρυσάφι: Που και πως βρέθηκε ο χρυσός

Ο Matt Cook, ο ιδιοκτήτης ενός καταστήματος ανιχνευτών μετάλλων στο Kalgoorlie της Δυτικής Αυστραλίας, μιλά για τυχαία ανακάλυψη του μυστηριώδους ανθρώπου.

Περπάτησε στο κατάστημά μου και μου έδειξε το σβόλο χρυσού. Τον κρατούσε στο χέρι του ενώ εγώ είχα αποκτήσει ένα τεράστιο χαμόγελο.

Είναι λίγο μεγαλύτερο από ένα πακέτο τσιγάρων και η πυκνότητα ήταν απίστευτη, τόσο βαρύ.Πρόσθεσε επίσης, ότι ο άντρας ανακάλυψε το ορυκτό αυτό, περίπου 45 εκατοστά στο έδαφος.

Δεν είναι συχνό να βρεθούν τόσο εντυπωσιακά ευρήματα. Πολύ λίγες περιπτώσεις καταγράφονται κάθε χρόνο και αυτό που το κάνει ακόμη πιο σπάνιο, είναι ότι ανακαλύφθηκε από έναν χομπίστα που είχε έναν ανιχνευτή μετάλλων.

Μικρότερα ευρήματα, είναι κοινά στην περιοχή Kalgorie, αφού το 75% της εξόρυξης χρυσού, συμβαίνει στην περιοχή.Είναι καλό να βλέπεις ανθρώπους εκεί έξω να βρίσκουν σβόλους χρυσού σαν αυτόν. Είναι πιο δύσκολο να βρεθούν, αλλά είναι ακόμα εκεί έξω.

Διαβάστε επίσης:

Θάνατος έφηβης: Πέθανε 90 λεπτά μετά από την κατανάλωση ενός μπισκότου

Κακοποίηση συζύγου: Ζηλιάρης άντρας σχεδόν τύφλωσε την γυναίκα του, αφού πίστευε πως έχει δεσμό

Διατροφή: 12 τροφές που μπορούν να επηρεάσουν θετικά την ψυχολογία

Read More
Αφήστε το σχόλιο σας:
Viralman.gr