Τα Τραγικά Λάθη της Βασιλικής Οικογένειας που Εξόργισαν την Βασίλισσα Ελισάβετ
Viralman.gr

Τα Τραγικά Λάθη της Βασιλικής Οικογένειας που Εξόργισαν την Βασίλισσα Ελισάβετ

Βασιλική Οικογένεια: Η μητέρα της βασίλισσας είχε ένα περίφημο βιβλίο κανόνων το οποίο τα μέλη της βασιλικής οικογένειας, ήταν υποχρεωμένοι να ακολουθήσουν, αν ήθελαν να διατηρήσουν την αξιοπρέπεια και τη δημοτικότητά τους. «Ποτέ να μην παραπονιέστε, ποτέ δεν θα εξηγήστε και σπάνια θα σας ακούν να μιλάτε δημόσια».

Βασιλική Οικογένεια: Οι κανόνες της πρώην Βασίλισσας Ελισάβετ

Ακολουθούσε αυτούς τους κανόνες για 101 χρόνια και είχε ένδοξη επιτυχία και πέθανε ως μια βαθιά αγαπημένη και βαθιά σεβαστή γυναίκα, χωρίς οι περισσότεροι Βρετανοί να την έχουν ακούσει να λέει έστω μια λέξη.

Σκεφτόμουν σήμερα τη η Βασίλισσα Ελίζαμπεθ, μητέρα της Βασίλισσας Ελισάβετ Β, αφού αισθάνθηκα ότι πνίγομαι κάτω από ένα τσουνάμι από ανταγωνιστικά μέσα ενημέρωσης, για το τι κάνει στη ζωή του το βασιλικό ζευγάρι.

Υποψιάζομαι ότι η Βασίλισσα κοιτάζει προς τα κάτω με ένα αποδοκιμαστικό βλέμμα, λέγοντας στον εαυτό της: «Φτάνει πια!»

Βασιλική Οικογένεια: Η Συμπεριφορά της τωρινής Βασιλικής Οικογένειας

Δεν ξέρω τι συμβαίνει στην αναφερθείσα ζωή του Δούκα και της Δούκισσας του Σάσεξ. Επιπλέον το τι συμβαίνει στην ζωή του Δούκα και της Δούκισσας του Κέιμπριτζ. Ξέρω μόνο ότι συμπεριφέρονται σαν να βρίσκονται σε τηλεοπτικό σίριαλ. Ο νικητής μάλλον παίρνει ως βραβείο την μεγαλύτερη κάλυψη του Τύπου σε σύντομο χρονικό διάστημα.

Θα πίστευε κανείς ότι ο Meghan θα προσπαθούσε να μειώσει την αυτό-προώθηση  μετά την πρόσφατη γέννηση του γιου της Archie. Δεδομένης της προσοχής που προσελκύει, δυστυχώς όχι.

Τις πρώτες πρωινές ώρες της Κυριακής το πρωί, μαζί με τον Πρίγκιπα Χάρι μας βομβάρδισαν με 14 φωτογραφίες στη σελίδα τους ‘Sussex Royal’, για να γιορτάσουν την πρώτη τους επέτειο.

    Βασιλική Οικογένεια: Τραβάνε πάρα πολύ την προσοχή

Περιλάμβανε και ένα μήνυμα για τους 8, 8 εκατομμύρια οπαδούς της στο Instagram. «Σας ευχαριστώ για όλη την αγάπη και υποστήριξη που δεχόμαστε από όλους εσάς.»

Τα 8,2 εκατομμύρια από αυτούς τους πλήρως ξένους, έκαναν την ημέρα του γάμου τους «ακόμα πιο σημαντική»;

Σοβαρά τώρα…..

Θα ήθελα πολύ να ζητήσω από τον Χάρι και τον Μέγκαν να ονομάσουν έναν από τους 8,2 εκατομμύρια τυχαίους ανθρώπους που πιστεύουν ότι έκαναν την ημέρα τους «ακόμα πιο σημαντική». Ειδικά αφού μερικοί από τους πιο κοντινούς άνδρες φίλους του Χάρι, δεν θεωρούνταν καν «αρκετά σημαντικοί» για να προσκληθούν στο γαμήλιο πάρτι του ζευγαριού.

Υπάρχει επίσης μια πολύ γλυκιά ειρωνεία σε όλο αυτό. Έχουν περάσει λίγες εβδομάδες και ο πρίγκιπας Χάρι, ξεκίνησε μια εκστρατεία για να σταματήσει τους ανθρώπους από το να χρησιμοποιούν τα κοινωνικά μέσα τόσο πολύ, λόγω των ζημιών που προκαλούν στην ψυχική υγεία.

Το ίδιο συμβαίνει και με την ατυχή τάση του να κηρύττει υπέρ της διάσωσης του πλανήτη, ενώ παράλληλα χρησιμοποιεί ελικόπτερα για διαδρομές 120 χιλιομέτρων.

   Η Meghan είναι μια ηθοποιός που είναι πολύ συνηθισμένη στο να τραβάει θετικά σχόλια στα μέσα μαζικής ενημέρωσης. Αυτό ωστόσο, είναι ένα πολύ επικίνδυνο παιχνίδι για να το παίξει όταν ο σύζυγός της, κάνει τόσο κόπο και αγώνα για να έχουν κάποια ιδιωτικότητα.

Διαβάστε επίσης:

Παραλία και μπικίνι: Γυναίκα έβαλε όλους όσους την κορόιδευαν στην θέση τους

Παλιά σπίτια: Ζευγάρι βρήκε εξοχικό που είναι στην κυριολεξία παγωμένο στο χρόνο

Makeover: Το πριν και το μετά είναι τόσο διαφορετικά που δεν είναι εύκολο να πιστέψετε πως είναι το ίδιο άτομο

Read More
Αφήστε το σχόλιο σας:
Viralman.gr