Ταλαιπωρημένη 50χρονη Σύζυγος, Πηγαίνει στο Extreme Makeover και Δεν την Αναγνωρίζει Ούτε ο Άντρας της.
Viralman.gr

Ταλαιπωρημένη 50χρονη Σύζυγος, Πηγαίνει στο Extreme Makeover και Δεν την Αναγνωρίζει Ούτε ο Άντρας της.

Makeover Guy: Ένιωσες ποτέ ότι ήθελες να αλλάξεις κάτι στον εαυτό σου; Οι περισσότεροι από εμάς βρεθήκαμε σε αυτή την κατάσταση, αλλά δεν δοκιμάσαμε όλοι να κάνουμε την αλλαγή που θέλαμε.

Makeover Guy: Πως το πήρε απόφαση για το makeover

Μερικές φορές μπορεί να είναι συντριπτικό να σκεφτόμαστε όλα τα πράγματα που πρέπει να γίνουν, προκειμένου να κάνουμε διαφορετική τη ζωή μας. Όταν είστε σε θέση όμως να το κάνετε, θα σας κάνει να νιώσετε υπέροχα. Αυτή η γυναίκα μοιράστηκε την ιστορία της και είναι σίγουρο ότι θα σας εμπνεύσει.

Η Dawn αναζητούσε μια νέα δουλειά και κατέληξε να βρει μια στον κλάδο των αερομεταφορών. Ήξερε επίσης ότι τώρα θα έρχεται πρόσωπο με πρόσωπο με ανθρώπους σε καθημερινή βάση και δεν ανυπομονούσε. Τα μαλλιά της ήταν αδύναμα και ανησυχούσε για το πως φαίνεται στους άλλους.

Σκέφτηκε να κάνει makeover αλλά όπως πολλοί άνθρωποι, είχε τις αμφιβολίες της. Αντί να τις αφήσει να την σταματήσουν από το να το κάνει, το δοκίμασε και ήταν πολύ ενθουσιασμένη με το αποτέλεσμα.Makeover Guy: Οι αλλαγές που γίνανε

Είχε γερά, σγουρά και όμορφα μαλλιά όταν ήταν μικρότερη, αλλά τώρα που ήταν στα 50 της, τα μαλλιά της είχαν χάσει αρκετή λάμψη. Ήξερε ότι επρόκειτο να συναντά ανθρώπους στο αεροπλάνο διαρκώς όσο θα ταξίδευε. Έτσι δεν ήθελε μόνο να δέσει τα μαλλιά της κοτσίδα.

Η dawn αναζητούσε μια διαφορετική εμφάνιση στα μαλλιά. Όταν γύρισε για να δει τον εαυτό της στον καθρέφτη, ήταν νευρική για το τι θα δει. Όταν όμως είδε τα αποτελέσματα, ήξερε ότι είχε κάνει τη σωστή επιλογή.Διαβάστε επίσης:

Πλαστική Επέμβαση: 11χρονη που δέχτηκε επίθεση από ρακούν ανέκτησε την μύτη και το αυτί που έχασε

«Με Φώναζαν Χοντρή, Φάλαινα και Γουρούνα. Με Τακτική και Χωρίς Δίαιτα, Έγινα σαν Μοντέλο»

Πλάκα στα δόντια: 7 Αποτελεσματικοί τρόποι για να την αφαιρέσετε μόνοι σας

Read More
Αφήστε το σχόλιο σας:
Viralman.gr