Ταλαιπωρημένη Σύζυγος Πάει στο Extreme Makeover και Όταν την Βλέπει ο Άντρας της Ξεσπάει σε Λυγμούς.
Viralman.gr

Ταλαιπωρημένη Σύζυγος Πάει στο Extreme Makeover και Όταν την Βλέπει ο Άντρας της Ξεσπάει σε Λυγμούς.

Αλλαγές Εμφάνισης: Δεν υπάρχει τίποτα καλύτερο από ένα καλό makeover, για να ξανά κερδίσει κάποιος την αυτοπεποίθηση του πίσω. Ο Makeover Guy, Christopher Hopkins, έχει κάνει ακριβώς αυτό για πολλούς ανθρώπους.

Αλλαγές Εμφάνισης:

Μερικές φορές οι άνθρωποι πηγαίνουν στον Makeover Guy επειδή αισθάνονται πως έχουν την ίδια εμφάνιση εδώ και πάρα πολύ καιρό. Απλά θέλουν να κάνουν μια αλλαγή στην εμφάνιση τους.

Συνήθως, οι άνθρωποι πηγαίνουν στον Makeover Guy, επειδή κάτι σημαντικό έχει συμβεί στη ζωή τους και θέλουν να αλλάξουν τον τρόπο που φαίνονται. Για παράδειγμα, αφού χάσουν πολύ βάρος ή πάρουν διαζύγιο, μερικοί άνθρωποι θέλουν ένα makeover για να τους βοηθήσει να προχωρήσουν στην επόμενη φάση της ζωής τους.

Ωστόσο, άλλοι άνθρωποι πηγαίνουν στον Makeover Guy για να αποκτήσουν μια νέα εμφάνιση, όταν πλησιάζουν τα γενέθλια ορόσημο.

Αλλαγές Εμφάνισης: Τι ζητούσε η Mamie από τον Makeover Guy 

Η Mamie πλησίαζε τα 60α γενέθλιά της. Είχε μακριά, γκρίζα μαλλιά. Δεν είχε παρατήσει τον εαυτό της. Ο Makeover Guy την περιγράφει ως «κορίτσι του μακιγιάζ και των μαλλιών», ωστόσο ακόμα ήθελε μια αλλαγή στην εμφάνιση της.Δεν ήθελε να έχει όμως την ίδια όψη κάθε μέρα. Ήθελε ένα χτένισμα με το οποίο θα μπορούσε να παίξει. Ο Makeover Guy ακούει πάντα τους πελάτες του και βρίσκει ένα στυλ που δουλεύει γι ‘αυτούς.

Στην αρχή του βίντεο μας δείχνει τον μετασχηματισμό της Mamie, βλέπουμε τον σύζυγό της να βλέπει το νέο της στυλ για πρώτη φορά. Φαίνεται πολύ ευχαριστημένος με την νέα Mamie. Στην πραγματικότητα, χρειάζεται να σκουπίσει τα δάκρυα από τα μάτια του.

Παρακολουθήστε το παρακάτω βίντεο για να δείτε πως μοιάζει πλέον η Mamie.Διαβάστε επίσης:

Γαλλικό μανικιούρ: Συμβουλές για τέλεια νύχια κάθε φορά που κάνετε μανικιούρ

Μάχη για ζωή: Το μικρότερο κοριτσάκι που κατάφερε να επιβιώσει – Ζύγιζε 245 γραμμάρια

Φράξιμο αρτηριών: 12 τροφές που πρέπει να αποφεύγεται, αν θέλετε να ξεβουλώσετε τις αρτηρίες σας

Read More
Αφήστε το σχόλιο σας:
Viralman.gr